Mighty Hot Wilds
3.0/5

Mighty Hot Wilds


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mighty Hot Wilds

Mighty Hot Wilds is een gokkast met een klassieke opstelling ontwikkeld door Inspired Gaming. De nadruk wordt zoals de titel al aangeeft op de wilds gelegd. De graphics zijn niet heel bijzonder maar voor een klassieke speelautomaat goed genoeg. Het thema betreft een traditionele fruitkast met fruitstukken, klokken, zevens en kronen. Als je een liefhebber bent van originele gokkasten online dan is dit er een om te spelen.

Wat direct opvalt zijn de bovengemiddelde uitbetalingen voor winnende combinaties. Meer daarover kun je verderop in onze review ontdekken. Er is een hele bijzondere Hot Spin feature waarmee je een gratis spin krijgt op vier verschillende speelvelden. Helemaal fantastisch is de RTP waarde van 100% tijdens deze feature zodat je gegarandeerd wat wint.

De standaard RTP van Mighty Hot Wilds is 96,4% en de variantie ligt tussen medium en hoog in. De maximale uitbetaling met een enkele draai bedraagt €250.000.

Werking van de Mighty Hot Wilds Gokkast

Het speelveld van Mighty Hot Wilds bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 10 vaste lijnen. Voor geld spelen kan al vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai. Een winstcombinatie ontstaat zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een van de lijnen weet te landen.

mighty hot wilds slot

De uitbetalingen van winnende combinaties zijn bovengemiddeld. Zo pak je met vijf kersen, citroenen en sinaasappels al 10x de inzet. Pruimen en druiven zijn 20x de inzet waard voor vijf stuks terwijl meloenen en klokken 40x de inzet opleveren. Vijf zevens is goed voor 50x de inzet maar de kronen leveren een prijs op van maar liefst 250x de inzet.

Er is ook nog een wild symbool dat op de rollen 2, 3 en 4 kan landen. Dit wild vervangt alle andere symbolen om een winstcombinatie aan te vullen of te vormen.

Hot Spins Feature

De Hot Spins feature is bijzonder en wordt geactiveerd zodra je tijdens het basisspel een winstcombinatie van 4x de inzet of hoger draait. Nu zijn er vier sets aan rollen en krijg je een x-aantal hot spins toegekend. Het aantal hot spins is af te lezen aan de meter. Je kunt maximaal 100 hot spins krijgen en de minimale uitbetaling is 4x de inzet waarmee je de bonus bereikt hebt.

hot spins feature

Tijdens dit bonusspel worden wilds gekopieerd van het ene speelveld naar de andere. Als je een wild krijgt op het eerste speelveld linksboven dan wordt het wild naar alle andere speelvelden gekopieerd. Krijg je een wild op het tweede speelveld dan wordt het wild naar twee andere speelvelden gekopieerd. Dit werkt dus van links naar rechts en niet andersom.

Spin Chance

Via de spin chance feature krijg je tijdens Hot Spins een herkansing als het aantal credits waarmee je speelt lager uitvalt als de inzet dat je hebt geplaatst. Als het pijltje van de meter op groen uitkomt krijg je een herkansing met de huidige inzet. Land het pijltje op rood, dan verlies je de overgebleven credits en keer je terug naar het basisspel.

Wat vinden wij van de Mighty Hot Wilds Gokkast?

Mighty Hot Wilds is een bijzonder leuke gokkast om te spelen. De Hot Spins feature is regelmatig actief waardoor je dus ineens met vier speelvelden speelt. De uitbetalingen van winstcombinaties tijdens het basisspel is ook niet verkeerd. Toch draait het allemaal om de Hot spins feature die wij tijdens het testen van dit spel om de haverklap vrijgespeeld hebben.

Andere slots die we je graag onder de aandacht brengen zijn Midnight Wilds en Hot Gems Xtreme van Playtech. Geniet eerst maar van het gratis demospel! Voor geld gokken kan trouwens prima bij Bet365, een van de meest betrouwbare Nederlandse goksites.

Pluspunten
  • Traditionele fruitkast spel
  • Speel op vier speelvelden tijdens de Hot Spins feature
  • Wild worden tijdens het bonusspel van links naar rechts gedupliceerd
Minpunten
  • Dit spel is voornamelijk geschikt voor liefhebbers van oude gokkasten
© Copyright 2023 Gokkasten Stip