Midnight Wilds
4.0/5

Midnight Wilds


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Midnight Wilds

Midnight Wilds is een prachtig ontworpen video slot met een Noorderlicht thema dat is geproduceerd door Playtech. Er zijn meer slots met een poollicht thema zoals de video slot Aurora Wilds van Microgaming of Quickspin’s Northern Sky. Playtech heeft er op visueel vlak een parel van een gokkast van gemaakt dat de andere slots overtreft.

De neon verlichte symbolen, het met sneeuw bedekte landschap en het kleurenspectrum van de aurora boreailis waarmee dit spel is uitgevoerd is indrukwekkend om te zien. Of het spelverloop ook zo goed is kun je ontdekken door onze Midnight Wilds review te lezen.

Een klein nadeel is het theoretische uitbetalingspercentage dat met 95% aan de lage kant is.

Hoe werkt de Midnight Wilds Video Slot?

Het speelveld van Midnight Wilds is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met 243 manieren om te winnen. De variantie is medium waardoor dit spel een breed publiek zal aanspreken.

Voor geld spelen kan al vanaf een klein bedrag van 5 eurocent tot een gigantisch bedrag van 500 euro per spin. Hoewel de maximale uitbetaling ongeveer 500x de inzet op kan leveren kun je met een maximale inzet maar liefst 250.000 euro verdienen.

Midnight Wilds is in de basis een vrij eenvoudig slot om te spelen maar de random wilds maken kunnen voor de nodige spannende momenten zorgen.

De premium symbolen zijn prachtig ontworpen en bestaan uit dieren die je in het poolgebied tegenkomt. Vijf premium symbolen leveren een uitbetaling van 50 tot maximaal 500 credits op als je vijf van dezelfde soort weet te landen.

De gekleurde blokjes in ruitformatie zijn minder waard, vijf stuks zorgt voor een uitbetaling van 50 tot maximaal 100 munten uit.

Het oranje symbool van de zon is wild en kan op willekeurige momenten vallen en vervangt alle symbolen behalve de scatter. Vijf wilds is goed voor een bedrag van 500 munten!

De Free Spins Bonus

Zodra je drie scatters op de rollen 1, 3 en 5 krijgt ontvang je acht gratis spins. Tijdens de free spins bonus zal het random wild symbool vaker voorkomen waardoor je sneller winnende combinaties kunt landen.

Er zijn verder helaas geen spannende extra features te onthullen. Extra spins verdienen tijdens de bonus kan door twee of drie scatters te draaien waarmee je 2 of 8 extra spins verdient.

De bonusronde kopen

Je kunt optioneel voor 40x de inzet de bonusronde direct kopen maar ons advies is om hier even mee te wachten. Elke keer dat je tijdens het basisspel twee scatters draait wordt het kopen van de bonus met 1x de inzet goedkoper.

Zodra je de bonus koopt kun je een gokspel spelen waarmee je tot maximaal 10 keer het aantal gratis spins kunt verhogen of verlagen. Het maximaal te behalen spins met de gok feature is 40.

Wat vinden wij van de Midnight Wilds Gokkast?

Wat betreft het thema is dit het mooist uitgevoerde poollicht slot dat je kunt spelen. Zodra je voor geld gaat gokken gaat het er echter niet alleen om hoe het spel eruit ziet maar ook welke features zijn inbegrepen. Op dat vlak heeft Playtech de plank een beetje misgeslagen.

Hoewel de random wilds tijdens het basisspel en vooral tijdens free spins regelmatig voorkomen valt er verder niet veel te beleven. Een goed alternatief is de gokkast Wild North van Play ‘N Go waar je met maar liefst zeven bonus features te maken krijgt.

Wil je alsnog graag Midnight Wilds voor geld spelen dan willen wij  je adviseren om bij een veilig en betrouwbaar online casino te spelen. Een goksite met een licentie van de kansspelautoriteit biedt als voordeel dat je via iDEAL geld kunt storten..

© Copyright 2023 Gokkasten Stip