Joker Wild Blaster
3.0/5

Joker Wild Blaster


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Joker Wild Blaster

Joker Wild Blaster is een van de fruitmachines van Stakelogic dat in juli 2021 werd uitgebracht. De opzet van dit spel komt sterk overeen met de gokkasten van Merkur en Gamomat. Dit spel is een kruising tussen een klassieke fruitkast en een moderne slotmachine. Toch hebben wij dit spel onder het kopje classic slots geplaatst aangezien er gebruik wordt gemaakt van fruitstukken en er weinig features zijn. Het ontwerp is goed uitgevoerd en de fruitstukken spatten van het scherm af.

De joker speelt een prominente rol en kan een vermenigvuldiger bevatten als het deel uitmaakt van een winstcombinatie. Er is ook nog een kaartspel waarmee je de winst kunt verdubbelen of zelfs verviervoudigen. Op technisch vlak kan je de Turbo Spin feature instellen waarmee de rollen sneller worden afgedraaid. De Super Stake feature ontbreekt dus je moet het echt van winnende combinaties hebben. Als je direct een gokje voor geld wild wagen dan kunnen wij je Circus Casino aanbevelen. Hier ontvang je als nieuwe speler van 24+ een bonus tot maximaal €250.

De RTP van Joker Wild Blaster is met 95,89% iets onder het gemiddelde. De volatiliteit is medium en de maximale winst is 10.931x de inzet.

Werking van de Joker Wild Blaster Gokkast

Joker Wild Blaster is een 5-reel gokkast met drie rijen en 10 vaste lijnen. Een winstcombinatie vormen kan door drie dezelfde symbolen vanaf de linkerkant op een winstlijn te landen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €20 per draai. De standaard uitbetalingen zijn goed en dankzij de medium variantie win je regelmatig een prijs.

Diamanten, kersen, citroenen, sinaasappels en pruimen leveren het minste op. Een winstcombinatie met vijf van dezelfde soort is goed voor 8x tot 20x de inzet. Het BAR symboool, sterren en zevens tellen als premiums. Hiermee pak je maximaal 50x tot 250x de inzet.

De joker telt als wildsymbool en komt alleen voor op de rollen 2, 3 en 4. Het wild kan over de gehele rol uitklappen. Dit symbool vervangt alle andere symbolen om een winstcombinatie te vormen. Het wild symbool kan ook een extra multiplier feature activeren zoals we hieronder omschrijven.

Wild Multiplier Feature

Zodra een wildsymbool over de rol is uitgeklapt en deel uitmaakt van een winnende combinatie dan wordt de multiplier wild actief. Je ontvangt nu een vermenigvuldiger bonus van 1x tot 10x. Als meerdere multipliers deel uitmaken van de winstcombinatie dan worden alle vermenigvuldigers bij elkaar opgeteld voordat ze worden toegepast. De multiplier wilds in combinatie met vijf zevens kan een mooie uitbetaling opleveren.

Gok Features

Na elke winnende combinatie kan je gebruik maken van de gok features. Een extra gokje wagen geeft je de kans om de winst te verdubbelen of zelfs te verviervoudigen. De gamble opties zijn als volgt;

  • Reguliere kaartspel waarmee je de winst kunt verdubbelen door de juiste kleur te raden.
  • Voorspel het symbool van de kaart om de winst te verviervoudigen.

Let er wel op dat je de gehele winst verspeelt als je verliest.

Wat vinden wij van de Joker Wild Blaster Fruitmachine?

Joker Wild Blaster is een prima fruitmachine om te spelen. De maximale uitbetaling ligt ver boven het gemiddelde voor een klassieke gokkast. Het thema is prima uitgewerkt en de wild multiplier feature kan voor een mooie uitbetaling zorgen. De gok features geven je de kans om de inzet te verdubbelen of zelfs verviervoudigen.

Doordat de volatiliteit medium is win je met regelmaat een geldprijs. De reguliere uitbetalingsstaffel is bovengemiddeld zodat je zelfs met een reguliere winnende combinatie flink kunt winnen.

Andere klassiekers die wij je kunnen aanbevelen zijn de Multi Wild Player en 5 Flaring Fruits van Gamomat. Hierboven kun je alvast genieten van het Joker Wild Blaster demospel.

Pluspunten
  • Mooi ontworpen online fruitmachine
  • Wild multipliers van x1 tot x10
  • Maximale winstpotentie van 10.931x de inzet
Minpunten
  • Leuke bonus features zoals een knock out bonus
© Copyright 2023 Gokkasten Stip