5 Flaring Fruits
3.0/5

5 Flaring Fruits


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » 5 Flaring Fruits

Gamomat heeft ook een reeks aan klassieke gokkasten met weinig features die we op korte termijn allemaal toevoegen. Een van de nieuwe releases is 5 Flaring Fruits, een gokkast dat behalve de zevens en sterren voornamelijk uit fruitsymbolen bestaat. De Gamomat speelautomaten zijn eenvoudig herkenbaar aan het speelveld en goed speelbaar op een mobiel apparaat. Zowel grafisch als technisch klopt het allemaal. Het complete spelaanbod van Gamomat is opgenomen op de goksite van BetCity.

Extra features zijn er eigenlijk niet maar dat verwachten wij ook niet bij een traditionele fruitkast. De zevens tellen als wildsymbool en de scatters leveren een uitbetaling op. Zoals gebruikelijk kunnen spelers de winst verdubbelen via het kaartspel of de ladder zo hoog mogelijk beklimmen via het ladderspel. Het draait dus voornamelijk om het landen van winstcombinaties.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,11% prima en de variantie is laag. De maximale uitbetaling is ongeveer 5.000x de inzet.

Werking van de 5 Flaring Fruits Fruitkast

Het speelveld van 5 Flaring Fruits bestaat uit vijf rollen, drie rijen met vijf vaste lijnen. Winnen doe je door van links naar rechts minimaal drie dezelfde symbolen op een winstlijn te landen. Inzetten kan vanaf €0,05 tot maximaal €3 per draai. Gelukkig zijn de uitbetalingen van winnende combinaties goed want verder zijn er eigenlijk geen features. Een voordeel van de lage variantie is dat je regelmatig kleine geldbedragen wint.

5 flaring fruits

Vijf kersen, citroenen, sinaasappels en pruimen betalen het minste uit. Hiermee pak je bij vijf van dezelfde soort een uitbetaling van 20x de inzet. Druiven en meloenen tellen als premiums en zorgen voor een maximale uitbetaling van 50x tot 100x de inzet.

De zevens tellen als wild en kunnen alle andere symbolen vervangen om een winnende combinatie aan te vullen of te vormen. Bovendien leveren vijf zevens een waanzinnige uitbetaling van 1.000x de inzet op. Dan zijn er nog scatters die geen functie hebben maar waarmee je wel sneller kunt winnen. Met vijf scatters pak je 500x de inzet.

Kaartspel en Ladderspel

Na elke winnende combinatie kan je gebruik maken van het kaartspel of ladderspel. De knoppen hiervoor zie je naast de spin knop. Via het kaartspel kan je de winst verdubbelen door de juiste kleur van de volgende kaart te raden. Zelfs met hoge prijzen kan je via het kaartspel of ladderspel gokken.

ladderspel

Wij adviseren je om het ladderspel van 5 Flaring Fruits te spelen. Dat is ons inziens een stuk leuker. Hier is het de bedoeling om de ladder zo hoog mogelijk te beklimmen. Het voordeel van dit spel is dat je zelfs als je verliest nog steeds een prijs kunt winnen. Als je meerdere malen achter elkaar verliest verspeel je alsnog de winst.

Wat vinden wij van de 5 Flaring Fruits Gokkast?

Een voordeel van Gamomat speelautomaten is dat je weet wat je eraan hebt. De graphics zijn goed en er zijn vrijwel nooit technische storingen. Je hoeft ook niet echt na te denken want het gaat puur om het landen van winstcombinaties. De uitbetalingen zijn dik boven het gemiddelde voor een klassieker en vijf wilds levert zelfs 1.000x de inzet op.

Kortom, als je op zoek bent naar een simpele gokkast met mooie uitbetalingen dan is 5 Flaring Fruits de moeite waard. Speel je liever een moderne slot? Wij kunnen je dan El Paso Gunfight van NoLimit City aanbevelen. Het demospel is hierboven gratis speelbaar, voor geld spelen kan dut bij BetCity.

Pluspunten
  • Lekker eenvoudige speelautomaat
  • Mooie uitbetalingen voor winnende combinaties
  • Twee gok features waarmee je de winst kunt verhogen
Minpunten
  • Misschien te eenvoudig voor een aantal spelers
© Copyright 2023 Gokkasten Stip