Multi Wild Player
3.0/5

Multi Wild Player


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Multi Wild Player

Multi Wild Player is een klassieke fruitautomaat uit de keuken van Stakelogic. De naam doet vermoeden dat het een multiplayer gokkast is maar dat is helaas niet het geval. De opzet van deze fruitkast is vrij eenvoudig en multi heeft betrekking op het aantal rollen dat je kunt activeren. De vormgeving van deze fruitkast geeft je het gevoel dat je op een slot in de speelhal aan het spelen bent.

Behalve het aantal rollen instellen heeft de Multi Wild Player geen bijzondere features. Je kunt optioneel met de Super Stake spelen maar dan moet je wel met acht rollen tegelijk spelen. Via de Super Stake worden er wilds aan de rollen toegevoegd. Tevens zijn er dubbele ster symbolen die over verschillende fruitsymbolen zichtbaar zijn. Uniek is dat niet want hetzelfde mechanisme zien we ook terug bij de Up4Timer gokkast.

Het theoretische uitkeringspercentage is ongeveer 95% en de variantie is vrij laag. De maximale winst bedraagt 1.200x de inzet.

Werking van de Multi Wild Player Fruitautomaat

Het speelveld van Multi Wild Player bestaat uit acht rollen met 30 vaste lijnen. Zodra je dit spel gaat spelen valt het op dat er slechts drie rollen en vijf lijnen actief zijn. Een voordeel van dit soort fruitautomaten is dat je zelf kunt bepalen met hoeveel rollen en lijnen je speelt. Je hebt de optie om 4, 5, 6, 7 of 8 rollen te activeren waarmee je met 10, 15, 20, 25 of zelfs 30 lijnen speelt. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €50 per spel en met elke extra rol dat je activeert wordt de inzet verdubbeld.

multi wild player fruitkast

De symbolen bestaan traditiegetrouw uit fruitstukken, klokken, BAR’s, zevens en sterren. Een minimale uitbetaling van 8x de inzet pak je met citroenen, pruimen, sinaasappels en klokken. Drie meloenen, BAR’s zevens en druiven leveren 16x de inzet op terwijl drie sterren goed is voor 40x de inzet.

De ster symbolen zijn op de fruitstukken met de laagste uitbetaling geplaatst. Zodoende is het ook mogelijk om een dubbele uitbetaling van reguliere fruitstukken en ster symbolen te pakken.

Super Stake Feature

De Super Stake feature kan alleen geactiveerd worden als je alle rollen actief zijn. Dat kan met een minimale inzet van €2,40. Nu worden er wild symbolen aan het spel toegevoegd. De wilds landen alleen op de middelste zes rollen en zorgen ervoor dat symbolen vervangen worden waardoor je sneller winstcombinaties kunt vormen.

Ons advies is om de Super Stake feature te activeren maar zorg ervoor dat je speelbudget dat toestaat. Zonder de feature is het namelijk veel lastiger om winstcombinaties te vormen.

Wat vinden wij van de Multi Wild Player Gokkast?

De Multi Wild Player is een prima gokkast voor spelers die graag ouderwetse gokkasten spelen. Er zijn geen extra bonus features en zelfs de club meter ontbreekt. Het gaat dus pur om het landen van winnende combinaties. De Super Stake feature helpt daarbij want daarmee worden wilds aan het spel toegevoegd. Een nadeel is dat dit dan wel een dubbele inzet kost.

Speel je liever een echte multiplayer fruitkast met meer features? Wij kunnen je Fruitopolis Fortune Play van Blueprint Gaming aanbevelen. Het demospel is hierboven gratis speelbaar een voor geld spelen kan prima bij BetCity waar je als nieuwe speler van 24+ een mooie welkomstbonus met zeer gunstige rondspeelvoorwaarden kunt claimen.

Pluspunten
  • Traditionele fruitautomaat
  • Bepaal zelf met hoeveel rollen en lijnen je speelt
  • Via de Super Stake worden er wilds aan het spel toegevoegd
Minpunten
  • De RTP ligt iets onder het gemiddelde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip