Conan
4.0/5

Conan


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Conan

Conan is een gloednieuwe branded video slot uitgebracht door NetEnt. Visueel ziet dit spel er prachtig uit en je kunt aan alles zien dat NetEnt er alles aan heeft gedaan om van Conan de Barbaar een goed slot te maken.

Op de achtergrond zie je een met sneeuw bedekte dorp en op de rollen tref je alles wat met Conan te maken heeft zoals munten ingezet met slangen, leeuwen en valken, zwaarden, helmen, enterhaken, schilden en natuurlijk Conan zelf.

NetEnt heeft vaker blockbuster slots uitgebracht, denk bijvoorbeeld aan Jumanji, Dracula Untold en The Invisible Man videoslot. Het theoretiche uitbetalingspercentage van Conan bedraagt 96,01% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in.

Hoe werkt de Conan Gokkast nu precies?

Het speelveld bestaat uit zes rollen, vier rijen en er zijn vierentwintig vaste lijnen gekoppeld aan het win both ways mechanisme.

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 200 euro per spin. De symbolen die het meeste waard zijn bestaan uit Conan zelf, zijn aartsrivaal Thoth-Amon en Valeria.

Zes Conan symbolen leveren je een uitbetaling van 6x de inzet op tijdens het basisspel. Een lagere waarde is toegekend aan alle andere symbolen zoals we hierboven al hebben omschreven.

Extra Features die goed van pas komen

Conan heeft drie standaard extra features waardoor een gedeelte of zelfs de gehele rol wordt gevuld. Bovendien is er ook een linked reels feature verdeeld over drie 2×4 secties waarmee de rollen gekoppeld kunnen worden.

Het gaat om de volgende features:

  • Tower Wilds: Dit zijn extra wilds die op de rollen 1 en 2 voorkomen. De wilds expanderen over een gedeelte of de complete rol en als de linked-reels feature actief wordt dan gaat het om twee rollen met wilds.
  • Mystery Symbolen: Deze symbolen komen voor op de rollen 3 en 4 en kunnen als enkel of stacked symbool voorkomen. Als je een complete stack op de rollen 3 en 4 krijgt dan wordt de mystery multiplier feature actief en krijg je een vermenigvuldiger van 3x tot 7x. Tot slot kun je nog extra mystery symbolen als je een stack krijgt gekoppeld met een Tower Wild of Battle Wild want dan ontvang je nog eens 3 tot 6 extra mystery symbolen.
  • Battle Wild feature: De Battle wilds komen voor op de rollen 5 en 6 en vervangen alle andere symbolen behalve de scatter. De Battle Wilds expanderen zich zijdelings over drie rollen.

Bepaal jouw eigen free spins bonus

Als je drie of meer scatters weet te landen ontvang je een x-aantal free spins afhankelijk van het aantal scatters;

  • drie scatters: 10 free spins
  • vier scatters: 15 free spins
  • vijf scatters: 25 free spins
  • zes scatters: 50 free spins

Je kunt voordat de bonus van start gaat een keuze maken uit drie free spin features:

  • City of Thieves: Tower wilds komen nu voor op alle rollen waarbij de rol gedeeltelijk of compleet gevuld wordt (dit is een lage tot medium variantie).
  • Temple of Serpent: Mystery symbolen komen nu voor op alle rollen en kunnen in een stack of als enkel symbool voorkomen. Lukt het om een stack aan mystery symbolen te krijgen dan wordt de multiplier actief en vanaf 5 mystery symbolen in totaal wordt de Thoth-Amon feature geactiveerd  (dit is een medium tot hoge variantie).
  • Walls of Tarantia: De Battle Wilds kunnen nu op alle rollen voorkomen en kunnen tot drie symbolen zijdelings expanderen (dit is een lage tot medium variantie).

Wat vinden wij van de Conan Slot?

Als je van slots houdt die met extra features zijn volgepropt dan is Conan een spel om te spelen. Wij hebben tijdens het spelen van de demo uitgebreid genoten alleen duurde het even om te begrijpen wat er allemaal gaande was.

Voor geld gokken op dit slot kan goed bij één van de kansspelaanbieders met een licentie van de Nederlandse kansspelautoriteit.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip