Hot Target Arcade
3.0/5

Hot Target Arcade


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hot Target Arcade

Het is weer tijd voor een mooie klassieke speelautomaat. Stakelogic heeft de Hot Target Arcade al enige tijd geleden uitgebracht en vanaf heden kun je hier ook van het gratis demospel genieten. Het betreft een remake van Novomatic’s Hot Target fruitkast. Er wordt gebruikt gemaakt van een thema dat je aan de fruitautomaten van vroeger doet denken.

Hoewel er niet al teveel extra features zijn kun je met Hot Target Arcade wel genieten van een bijzonder leuk extraatje. Als je eenmaal het clubmeter spel speelt dan bevatten de rollen Hot Target symbolen. Deze symbolen schieten op andere symbolen waarmee je maximaal 30x de inzet kunt winnen. Tijdens het basisspel kunnen de kroon symbolen een mysterieprijs opleveren. Tot slot tellen ster symbolen bij het top spel als wilds.

Het theoretische uitbetalingspercentage van 95% is lager dan je gewend bent maar hoger dan de fysieke gokkasten van vroeger waar je in de kroeg en snackbar op kon spelen.

Werking van de Hot Target Arcade Gokkast

De Hot Target Arcade gokkast heeft een onder spel en top spel. Je kunt via de inzetstaffel direct het top spel spelen als je wilt. Er zijn vier verschillende inzetstaffels, standaard speel met en een inzet van €0,20 en dat kun je maximaal verhogen tot €4 per draai. Om je inzet aan te passen kun je de ‘Choose Game’ knop gebruiken. Het basisspel heeft drie rollen, drie rijen met een enkele lijn en het top spel heeft drie rollen, drie rijen met 5 lijnen.

hot target arcade gokkast

Alle uitbetalingen staan op de gokkast vermeld maar wij nemen ze hier nog even met je door. Wij gebruiken de laagste inzet staffel, speel je met stake 5, 10 of 20 dan kun je de fruitkast raadplegen voor de bijbehorende uitbetaling. Een winstcombinatie ontstaat tijdens het basisspel als je twee dezelfde symbolen weet te landen.

Drie kersen of citroenen leveren 4 credits op en drie sinaasappels en peren zijn goed voor 8 credits. Pruimen en druiven kunnen maximaal 20 credits opleveren terwijl zevens en meloenen goed voor 60 credits zijn. Met klokken kun je maximaal 100 credits verdienen en drie sterren is goed voor de maximale prijs van 200 credits.

Draai je tijdens het basisspel van Hot Target Arcade 2 tot 3 kronen dan pak je een mysterieprijs vanaf 2 credits tot maximaal 200 credits.

Gok Feature

Als je een winnende combinatie weet te landen dan kun je de gok feature gebruiken. Druk op de ‘Gamble’ knop on je winst te verdubbelen maar dit is een alles of niets spel dus als je verliest dan verspeel je de complete winst. Je kunt deze feature maximaal 5 keer achtereenvolgend benutten.

Hot Target symbolen

Via ‘Choose Game’ kun je direct het clubmeter spel spelen en nu spelen de Hot Target symbolen een belangrijke rol. Zodra je drie dezelfde gekleurde hot target symbolen weet te landen dan wordt een van de volgende features actief;

  • Gele Hot Targets: bij een inzet van stake 5 wordt er één symbool in het vizier genomen waarna je een uitbetaling van de waarde van dit symbool krijgt.
  • Oranje Hot Targets: deze worden actief bij een inzet van stake 10. Hiermee worden twee symbolen in het vizier genomen.
  • Rode Hot Targets: een inzet van stake 20 levert drie symbolen op die ‘getarget’ worden.

Echte animaties zijn er niet tijdens deze feature maar bij Stake 20 levert dit een maximale uitbetaling van 30x de inzet op.

Wat vinden wij van de Hot Target Arcade Fruitkast?

Hot Target Arcade is een lekker simpel maar leuke fruitkast om te spelen. Ben je meer het type speler dat op zoek is naar sensationele features dan kun je dit spel beter overslaan. Er is trouwens ook een variant met een mystery jackpot maar die ontbreekt bij dit demospel.

Dit spel lijkt trouwens veel op de Hot4Shot Deluxe gokkast waar wij enige tijd geleden een review van hebben geplaatst. Speel je liever een moderne video slot dan kunnen wij je Alice Cooper and the Tomb of Madness aanbevelen.

Pluspunten
  • Leuke retro fruitkast
  • Clubmeter spel met de hot target feature
  • Goed te doen voor spelers met een klein budget
Minpunten
  • Wij zien liever een RTP van 96% of hoger
© Copyright 2023 Gokkasten Stip