Hot4Shot Deluxe
4.0/5

Hot4Shot Deluxe


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hot4Shot Deluxe

De naam Hot Shot zal bij de meeste mensen die weleens een gokje wagen op een fruitautomaat wel een belletje doen rinkelen. Stakelogic heeft deze speelautomaat online uitgebracht als de Hot4shot Deluxe. Een gokkast als geen ander met tal van mogelijkheden om winnende combinaties te draaien. De RTP bedraagt 95,50%!

Stakelogic weet de leukste fruitautomaten te ontwikkelen. Sinds de legale Nederlandse kansspelmarkt produceert dit bedrijf regelmatig klassieke gokkasten.

Hoe speel je Hot4Shot Deluxe

De Hot4shot Deluxe fruitautomaat heeft zes reels en 20 lijnen. Je kunt zelfstandig bepalen welke game mode je wilt spelen zodat je met drie, vier, vijf of zes rollen speelt. De minimale inzet bedraagt 20 eurocent per credit. Een winstcombinatie ontstaat zodra je drie dezelfde symbolen op een vaste lijn weet te landen.

hot4shot deluxe gokkast

Er zijn drie bijzondere features die we hieronder weergeven;

  • Wild symbolen: De wilds vervangen alle andere symbolen als dit tot een winnende combinatie leidt.
  • Hot Shot Feature: Dit is een aparte bonusspel waar je hieronder meer over kunt lezen.
  • Suberbet optie: Tijdens de superbet zijn alle rollen actief en tellen wild star symbolen als een vermenigvuldiger.

Het aantal rollen waarmee je speelt kun je via ’total bet’ instellen evenals de hoogte van de credits.

Super Bet

De Super Bet feature van Hot4shot Deluxe wordt alleen actief als je game 4 + super bet instelt. Nu worden de wild sterren voorzien van een multiplier. Als één wild deel uitmaakt van een winnende combinatie dan ontvang je een x2 multiplier. Zodra twee wilds een winstcombinatie aanvullen ontvang je een x5 vermenigvuldiger,

Uitbetalingen

Hoewel alle uitbetalingen duidelijk op de gokkast staan vermeld nemen wij ze hier graag nog even met je door. Het gaat om traditionele fruitkast symbolen. Sinaasappels en peren zijn 2x de inzet waard terwijl druiven, pruimen en meloenen 4x tot 8x de inzet opleveren.

De premium symbolen bestaan uit zevens, klokken en wild ster symbolen. Hiermee pak je bij drie van dezelfde soort 10x de inzet.

Hotshot Bonus Feature

De Hotshot bonus game is een apart spel waarmee je een aanzienlijke winst kunt pakken. Je kunt tijdens deze bonus drie keer een schot afknallen op drie rijen. De prijs dat je wint wordt per rij opgelicht. Je kunt bij een maximale inzet tot 7.500 euro winnen!

Om deze bonus te activeren heb je drie (scattered) hotshot symbolen nodig waarna het spel omschakelt naar het bonusscherm. Lukt het jouw on de juiste symbolen te raken?

Jackpots

Een geheel nieuwe toevoeging zijn de jackpots. Zo is er een mini jackpot waarmee je minimaal €500 kunt winnen. Dan is er nog een Grand Jackpot dat minstens €50.000 kan opleveren. De jackpots kunnen op elk willekeurig moment vallen. Er is geen speciaal bonusspel dat je moet spelen. Hier geldt dat hoe hoger je inzet des te meer kans je maakt op een jackpot prijs. Via de jackpot meter kun je zien of het een gunstig moment is om de inzet te verhogen.

Wat is de mening van GokkastenStip?

Na deze fruit machine uitgebreid getest te hebben kunnen wij zeggen dat dit een topper is onder de gokhal gokkasten die online te spelen zijn. Dankzij de wild vermenigvuldigers en de hotshot bonus kun je leuke prijzen winnen.

Stakelogic is onlangs overgenomen en geen onderdeel meer van Novomatic waardoor een aantal speelautomaten een nieuwe benaming hebben gekregen. Wij van GokkastenStip.nl verwachten dat er nu juist veel meer gokhal gokkasten geproduceerd zullen worden.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip