Alice Cooper and the Tome of Madness
3.0/5

Alice Cooper and the Tome of Madness


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Alice Cooper and the Tome of Madness

Alice Cooper is het alter ego van Vincent Damon Furnier en heeft naamsbekendheid weten te verwerven dankzij de Alice Cooper band. Nadat de band in 1974 uiteenviel heeft Alice Cooper als muzikant en rockzanger een succesvolle solocarrière opgebouwd. Nu speelt hij de hoofdrol in het tweede deel van de Tome of Madness gokkast van Play ‘N Go. Alice Cooper and the Tome of Madness werd op 7 oktober 2021 uitgebracht en is bij legale goksites met Play ‘N Go software te spelen.

Het spelverloop is bijzonder spannend want behalve het Cluster Pays spelmechanisme zijn er tal van extra features. Zo zijn er maar liefst vier Reality Effects en kun je sleutels opsparen waarmee je een stacked Alice Cooper Mega Wild kunt krijgen. Dan is er nog de Hat of Madness waarmee je wilds en Reality Spins kunt winnen. Kortom, dit is een spel volgepropt met leuke features waardoor je wilt blijven spelen.

De standaard RTP is met 96,2% niet verkeerd en de variantie schommelt tussen medium en hoog in. De maximale winst van 3.000x de inzet valt wel een beetje tegen. Wij hadden op zijn minst 5.000x de inzet verwacht.

Werking van Alice Cooper and the Tome of Madness

Het speelveld van Alice Cooper and the Tome of Madness bestaat uit een raster van 5×5 symbolen. Links van het speelveld zie je de Hat of Madness terwijl rechts Alice Cooper met kettingen en drie sloten gevangen is genomen. Er wordt gebruik gemaakt van Cluster Pays waardoor een cluster van vier aangrenzende symbolen voor een uitbetaling zorgt. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai.

Wat uitbetalingen aangaat leveren symbolen van vier schedels gezet in gekleurde kristallen het minste op. Een cluster van 15+ van dezelfde soort is goed voor 4x tot 10x de inzet. Symbolen van een spin, kruis, slang en hart tellen als premium. Als je hiermee een cluster van 15+ symbolen weet te landen pak je een bedrag van 40x tot 200x de inzet.

Dan is er nog het Tome Wild dat alle reguliere symbolen kan vervangen. Er is ook nog een stacked wild maar daar kun je verderop in onze review meer over ontdekken.

Reality Effects

Elke draai dat je g een winnende combinatie weet te landen kan één van de Reality Effects features activeren. Het gaat om de volgende features;

  • Insane Assylum: alle premium symbolen worden veranderd in hetzelfde premium symbool.
  • The Dungeon: symbolen met een lage waarde worden veranderd in symbolen met een hoge waarde
  • Chamber of Horrors: er worden een aantal symbolen vervangen door wilds
  • Temptation Room: er wordt een wild toegevoegd en een aantal symbolen veranderen in hetzelfde symbool

Tijdens het testen van het demospel kwamen de Reality Effects regelmatig voor. Het is een leuk extraatje waarmee je alsnog een prijs kunt pakken.

Alice Cooper bevrijden met drie sleutels

Als het lukt om met een enkele draaibeurt drie sleutels op te sparen dan wordt Alice Cooper bevrijd. Dankzij de winnende cascades van Cluster Pays duurt dat gelukkig niet al te lang. Nu wordt er een gestapeld Alice Cooper Mega Wild toegevoegd die tijdens de volgende spin in actie komt. Dit Mega wild wordt dan toegevoegd aan de rollen 2, 3 en 4. Na elke winnende cascade verschuiven de stacked wilds een plekje op totdat zij van het speelveld verdwijnen.

Reality Spins

Links van het speelveld zie je de Hat of Madness. Na elke winnende cluster worden de symbolen die winst vormden bij elkaar opgeteld en wordt de Hat of Madness opgeladen. Afhankelijk van het aantal symbolen dat je hebt opgespaard kun je hiermee extra wilds of de Reality Spins bonus winnen. Als je 10 tot 25 weet op te sparen dan ontvang je extra wilds. Vanaf 50 symbolen gaat de Reality Spins Bonus van start. Lukt het om de Hat of Madness met 75 of 85 symbolen te laden dan ontvang je ook nog eens extra vermenigvuldigers.

Nu krijg je eerst een keuze menu waar je één van de Reality Effects kunt selecteren. Met een beetje geluk weet je ook nog het Mega Wild te activeren want dan worden er 3 tot 6 wilds aan de rollen toegevoegd.

Wat is onze beoordeling van de Alice Cooper Tome of Madness Slot?

Qua spelverloop en extra features is Alice Cooper and the Tome of Madness een prima gokkast om te spelen. Wat ons wel tegenvalt is de maximale uitbetaling van 3.000x de inzet. Bij een naam als Alice Cooper verwacht je namelijk minstens 5.000x of 10.000x de inzet te kunnen winnen met een enkele draai. Wat dat betreft kun je beter Kiss Reels of Rock spelen.

Op grafisch vlak valt er niets aan te merken. Ontdek zelf wat jij ervan vindt en speel hier het gratis demospel. Als je voor geld gaat gokken let dan wel op de RTP.

Pluspunten
  • Vier Reality Effects die regelmatig vallen
  • Kans op een wandelende Mega Wild
  • Spaar sleutels voor extra wilds of gratis spins
Minpunten
  • De maximale winst had een stuk hoger gemogen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip