Great Wars
3.0/5

Great Wars


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Great Wars

Dat Stakelogic behalve classic slots en ouderwetse fruitautomaten ook “top of the notch” 3D slots kan ontwikkelen hadden ze al bewezen. Great Wars is een nieuwe 3D slot van Stakelogic die wij met trots aan onze website hebben toegevoegd. Het verhaal dat bij dit spel hoort gaat over de strijd tussen Koning Morkas en Koningin Vyldana. De schilden die zij gebruiken komen goed van pas want die leveren extra features op.

Een episch slagveld met zwaarden en magie is het thema van Great Wars dat te spelen is met 5 reels, 30 winlijnen vanaf 30 eurocent tot maximaal 120 euro per beurt. Je gaat de strijd aan met stacked symbolen, dubbele wild symbolen en een spannende bonusronde waarmee je ruim 30 bonus spins kunt verdienen.

Hoe werkt Great Wars?

Great Wars is te spelen vanaf een inzet van 30 eurocent per ronde. De inzetwaarden zijn in te stellen via de ‘Total Bet’ knop dat je onder de rollen kunt vinden. Je kunt behalve de muntwaarde ook bet levels instellen.

De premium symbolen bestaan uit Morkas en Vyldana en twee ridders. Symbolen met een lage waarde zijn de vier kaartsymbolen A, K, Q en J.

introductie

Dit spel kent twee verschillende wild symbolen die ook gecombineerd winst opleveren. De dubbele wilds (groene en blauwe schilden) zijn te vinden op de rollen 1 tot en met 5 en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter.

Behalve wilds zijn er ook scatters waarmee je een free spins bonusronde kunt winnen. Gelukkig komen de scatters ook als gestapelde symbolen voor want je hebt er zeven van nodig om acht free spins te winnen met extra scatter prijs.

De Free Spins Bonus

De free spins bonus verdien je dus met scatters en hieronder kun je precies zien hoeveel gratis draaibeurten er te winnen zijn;

  • Met zeven scatters verdien je acht free spins met een extra scatter prijs
  • Met acht scatters verdien je 15 free spins met een scatter prijs
  • Met negen scatters verdien je 30 free spins met een extra prijs

De gratis draaibeurten worden op een andere set van rollen gespeeld waarmee je meer kans maakt op winnende combinaties. Scatters zijn alleen te vinden op de rollen 2,3 en 4.

Onze mening

Wij hebben Great Wars uitgebreid getest en kunnen concluderen dat dit wel een leuk maar eenvoudig 3D slot is om te spelen. Grafisch ziet Great Wars er prachtig uit maar het ontbreekt een beetje aan sensatie wat betreft de bonus ronde. Ook tijdens het basisspel wordt het niet echt spannend, het draait voornamelijk om het behalen van de free spins bonus.

Probeer dit Stakelogic spel zelf maar eens en geef zelf aan of je dit een leuke 3D gokkast vind. Je kunt een beoordeling achterlaten rechtsboven het slot. De maximale winst van Great Wars ligt rond de 2.000x de inzet. Ben je op oorlogspad en wil je meer avonturen beleven? Probeer dan Vikings Go Wild van Yggdrasil!

Pluspunten
  • Op grafisch vlak ziet Great Wars er prachtig uit
  • De schilden leveren los van elkaar en gecombineerd wilds op
  • Er is een gratis spins bonus
Minpunten
  • Het basisspel wordt snel saai
  • Je moet het van de bonus hebben maar het duurt soms te lang totdat je dat bereikt
  • De RTP is iets lager dan gebruikelijk
© Copyright 2023 Gokkasten Stip