Giovanni’s Gems
3.0/5

Giovanni’s Gems


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Giovanni’s Gems

Giovanni’s Gems is een van de Betsoft slots dat gespeeld wordt met een grid van 7×7. Diep onder de grond in een edelstenen mijn staat Giovanni met zijn fakkel op je te wachten. Wat opvalt is dat de rollen niet draaien maar dat de symbolen uit de lucht komen vallen.

Giovanni’s Gems kan zowel via een Desktop of mobiel toestel gespeeld worden zodat je ook onderweg een gokje kunt wagen. Je gaat bij dit spel samen met Giovanni op jacht naar diamanten maar ook de andere edelsteen combinaties kunnen winst opleveren.

Hoe werkt de Giovanni’s Gems 3D Gokkast

Het spel begint zoals bij alle andere slots met het basisspel waar je met 7 rollen, 30 winstlijnen en een inzetniveau van 1 tot 5 kunt spelen. Bijzonder is dat winnende combinaties elkaar trapsgewijs kunnen opvolgen waardoor je meer prijzen kunt winnen. Inzetten kan vanaf €0.02 tot maximaal €1.00.

Mocht je dit spel versneld willen spelen dan kun je gebruik maken van de Skip functie en lijnwinsten kunnen verdubbeld worden met de Double Up functie.

Symbolen die voor winnende combinaties zorgen spatten uit elkaar waarna er nieuwe symbolen vallen. Er is nog een speciale functie waarbij symbolen van steenkool in diamanten veranderen, dit kan voorkomen als een steenkool symbool naast een winnende combinatie voorkomt.

Free spins bonusspel van Giovanni’s Gems

Het symbool van Giovanni zorgt voor free spins zodra je er vijf of meer krijgt. Standaard krijg je vijf free spins maar dit kan oplopen tot 50 afhankelijk hoeveel Giovanni’s zichtbaar zijn.

Je kunt met de gratis spins bonus helaas geen extra draaibeurten pakken want het symbool van Giovanni wordt tijdens de bonus verwijderd.

Wat vinden wij van de Giovanni’s Gems Slot?

Het Cluster Wins mechanisme van Giovanni’s Gems kan voor een cascade aan lijnwinsten zorgen. Op grafisch vlak ziet het spel er prachtig uit en dankzij de extra features kun je tijdens het basisspel ook leuk verdienen.

Dat symbolen van steenkool tot het waardevolste symbool kunnen worden getransformeerd zorgt voor extra spanning. Een leuk alternatief voor dit spel is trouwens Gemix van Play ‘N Go.Je kunt dit spel hier gratis uitproberen of direct voor geld gokken bij een legaal online casino .

© Copyright 2023 Gokkasten Stip