Elements
4.0/5

Elements


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Elements

Elements The Awakening is een fantastisch nieuwe video slotmachine met een thema gebaseerd op aardse elementen in de ruimte. De symbolen van dit spel zijn in 3D uitgevoerd en dit spel zou ook wel tot de 3D slots kunnen behoren.

Elements : The Awakening behoort tot één van de mooiste NetEnt gokkasten.

Elements maakt gebruik van het Avalanche mechanisme en de Avalanches worden opgespaard waarmee je de free spins bonus met één van de vier features kunt winnen.

Het uitbetalingspercentage is 96% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Elements: The Awakening Gokkast?

Het spel is gebaseerd op de vier elementen Aarde, Water, Lucht en Vuur. Het slot bestaat uit vijf rollen, drie rijen en heeft twintig winlijnen.

De vier elementen leveren bij een winnende combinatie van vijf dezelfde symbolen het meeste op. Vuur is verreweg het meeste waar en bij vijf stuks pak je een uitbetaling van 75x de inzet. Aarde, lucht en water leveren bij vijf stuks een bedrag van 15 tot 37,5x de inzet op.

elements slot

Het wild symbool zorgt voor extra winsten en komt alleen voor op de rollen 2,3,4 en 5. De vier elementen zijn tijdens de Free Falls gekoppeld aan een uniek wildsymbool met elk een unieke feature.

Avalanche en Energy Meter

Tevens dienen de vier blokjes onder aan het speelveld van het spel als Avalanche meter. De Avalanche meter zorgt voor een lawine aan prijzen en bij vier opeenvolgende avalanches wordt de Free Falls Storm free spins bonus gestart.

De Energy Meter is de spinknop en is bepalend welke free spins feature je krijgt toegekend.

De Free Falls bonus

De Free Falls bonusronde bereik je door vier avalanches achter elkaar te landen waarmee je 10 gratis spins krijgt en de features zijn als volgt;

  • Fire Storm Wild: Dit wild komt alleen voor op de rollen 2, 3 en 4 en kan zich zowel vertikaal als horizontaal verspreiden waarna er twee extra wilds worden toegevoegd.
  • Air Storm Wild: Twee lucht elementen vallen op willekeurige plekken op de rollen en blijven tot aan het einde van de bonus staan.
  • Earth Storm wild: De earth storm wilds komen voor op de 2e, 3e en 4e rol en blijven staan totdat je een winstcombinatie draait, drie avalanches hebt gehad of geen winstcombinaties meer draait.
  • Water Storm Wild: Dit zijn uitklappende wilds die wederom alleen op de rollen 2, 3 en 4 voorkomen.

Wat vinden wij van de Elements Gokkast?

Het videoslot Elements: The Awakening zit propvol met extra features en met deze extra features kun je jouw kansen op winst flink vergroten. Speel met een maximale inzet van twintig credits per beurt om de grootste kans op winst te hebben.

Voor een spel dat al in 2012 uitgebracht is blijft Elements nog steeds tot één van de top slots van NetEnt behoren.

Probeer Elements hier lekker gratis of maak een account aan bij Betcity waar je kunt genieten van een welkomsbonus van 100% tot maximaal 200 euro. Een vergelijkbaar spel dat wij je kunnen aanbevelen is Milky Ways van NoLimit City.

Pluspunten
  • Op visueel vlak een topper
  • Vier verschillende bonusrondes
  • Avalanches
  • Spannende Energy meter
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten ontdekt
© Copyright 2022 Gokkasten Stip