Dragon’s Fire MegaWays
3.0/5

Dragon’s Fire MegaWays


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dragon’s Fire MegaWays

Dat Red Tiger Gaming tot een van de top slots ontwikkelaars behoort bewijzen zij weer eens met het 3D slot Dragon’s Fire Megaways. Dragon’s Fire Megaways is een bijzonder mooi spel met vuurspuwende draken, tot 117.649 manieren om winst te pakken en extra multipliers.

De Megaways slots zijn ontzettend populair en je kunt op Bestegokkasten.com verschillende varianten uitproberen zoals Raging Rhino Megaways van WMS en Temple Tumble Megaways van Relax Gaming.

Het theoretische uitbetalingspercentage is aan de lage kant met 94.68% maar de variantie is ontzettend hoog. Het aantal symbolen op de rollen tijdens draaibeurten varieert van 2 tot 7 symbolen.

Hoe werkt de Dragon’s Fire Megaways 3D Slot?

Steeds meer softwareleveranciers gebruiken het Megaways systeem dat van oorsprong is ontwikkeld door big Time Gaming.

Het thema van dit Red Tiger Gaming spel speelt zich af in een schatkamer dat wordt bewaakt door een vuurspuwende draak. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 10 euro per draai en het Megaways mechanisme kan tot 117,649 winnende combinaties opleveren.

Tijdens het basisspel zal de multiplier na elke winnende combinatie met 1x oplopen en als je de free spins bonus weet te behalen wordt de avalanche feature geactiveerd. Het oog van de draak is het symbool waar je op moet letten want draai je er hier 6 van dan pak je 50x de inzet.

De edelstenen omringd door een paarse, groene, rode en gouden draak zijn de premium symbolen en leveren een uitbetaling van 1.6x tot maximaal 5x de inzet op zodra je er zes van hebt. De draken eieren hebben de laagste waarde en zijn goed voor een uitbetaling van 0.5 tot 1x de totale inzet.

Extra Mystery Features

Er zijn drie extra mystery features waarmee je op willekeurige momenten tijdens de basis extra winst kunt pakken.

  • Fire Blast Feature: Op random momenten spuwt de draak vlammen op de rollen waarmee er extra Wilds of Free spins gewonnen kunnen worden
  • Dragon’s Egg Multiplier: Hiermee kun je een grote multiplier pakken dat na elke winnende draaibeurt oploopt tot maximaal 50x de inzet
  • Dragon’s Eye Boost: Deze feature geeft de Dragon’s Egg Multiplier een boost tot maximaal 10x

Deze mystery features komen voor tijdens het basisspel en de free spins bonusronde.

De Free Spins Bonus

De gratis spins gaan van start zodra je drie of meer scatters weet te landen. Nu kun je op een van de drie draken klikken om te bepalen hoeveel spins je ontvangt.

Tijdens free spins is de avalanche feature actief waardoor symbolen waarmee je winnende combinaties behaalt plaats maken voor nieuwe symbolen. Je krijgt nu ook een ongelimiteerde multiplier toegekend waardoor de winst tijdens deze bonusronde enorm kan oplopen.

bovendien zijn de standaard mystery features nu ook actief alleen zonder limiet op de vermenigvuldigers.

Onze beoordeling van Dragon’s Fire Megaways

Voor liefhebbers van Megaways slots is het spelen Dragon’s Fire Megaways zeker de moeite waard. Het thema is goed uitgewerkt en de extra features kunnen voor leuke verrassingen zorgen. De oplopende vermenigvuldiger tijdens gratis spins zorgt voor hele spannende momenten. Het is wel jammer dat het uitkeringspercentage aan de lage kant is maar dat wordt goedgemaakt door de hoge variantie.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Zodra je uitgespeeld bent op de demo en voor geld wilt gokken dan kunnen wij je adviseren om bij een legale online casino een account aan te maken.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip