Dragons Clusterbuster
4.0/5

Dragons Clusterbuster


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dragons Clusterbuster

Red Tiger heeft met de gokkast Dragons Clusterbuster wederom een drakenthema toegepast. Voorbeelden daarvan zijn Reel Keeper en Dragon’s Fire Megaways. Ditmaal gaat het om een Cluster Pays slot dat er op visueel vlak prima uitziet. Waar het verhaal zich afspeelt is onduidelijk. Op de achtergrond zien we draken schubben gezet in een gouden omlijsting. Op de rollen zien we behalve een overvloed aan kaartsymbolen, zwaarden, perkamenten, gouden bollen en kronen.

Het Cluster Pays spelmechanisme waarmee kettingsreacties aan lijnwinsten ontstaan staat centraal. In het midden zie je een 3×3 blok met een drakenei, dat het nieuwe Clusterbuster mechanisme kan activeren. In het geval van Dragons Clusterbuster kan dit voor Hatchling features. Uiteindelijk kunnen er free spins gewonnen worden nadat je drie eieren hebt weten uit te laten broeden. Dit alles vindt plaats op een bijzonder groot raster waardoor winstcombinaties eenvoudig kunnen landen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is op de kop af 96%. De volatiliteit is hoog en de maximale uitbetaling is 5.250x de inzet.

Dragons Clusterbuster specificaties

SoftwareRed Tiger
Release Datum16/06/2022
RTP96%
VariantieHoog
WinlijnenCluster Pays
Rollen9
Rijen9
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€20
Maximale winst5.250x de inzet

Werking van de Dragons Clusterbuster Slot

Het speelveld van Dragons Clusterbuster bestaat uit een raster van 9×9 symbolen. Een winnende combinatie wordt gevormd zodra je een cluster van minimaal vijf dezelfde symbolen weet te vormen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €20 per spin.

dragons clusterbuster gokkast

Een cluster van 5 tot 20+ speelkaartsymbolen zorgt voor een uitbetaling vanaf 0,1x tot maximaal 10x de inzet. Vijf to twintig dezelfde premiums (perkament, zwaard, gouden bol en kroon) levert een uitbetaling op vanaf 0,3x tot maximaal 50x de inzet. Het wild symbool helpt met het vormen van winstcombinaties.

Zodra je wint ontstaat er een kettingsreactie waardoor symbolen van winnende combinaties worden verwijderd waarna er nieuwe voor in de plaats vallen.

Clusterbuster Feature

De Clusterbuster feature is een nieuw concept dat door Red Tiger is bedacht. In het midden van het speelveld zie je een drakenei van 3×3. Door een aan het ei aangrenzende cluster te landen ontgrendel je de omliggende lege vakken. Als het lukt om alle vakjes te ontgrendelen dan krijg je een draken oog te zien en wordt de Hatchling feature geactiveerd. Er zijn drie draken ogen, een blauwe, groene en paarse.

Hatchling Features

Zodra je de eerste hatchling feature te pakken hebt wordt dit bij de volgende spin actief. Nu wordt er een nieuw ei geplaatst waarvan de omliggende lege vakken ontgrendeld moeten worden om de volgende hatchling feature te winnen.

De hatchling features zijn als volgt;

  • Blauwe hatchling: symbolen met een lage waarde worden verwijderd zodat tijdens de volgende cascade allen premium symbolen landen.
  • Groene hatchling: er worden tot maximaal 20 wilds aan het speelveld toegevoegd.
  • Paarse hatchling: er worden maximaal 13 Lightning Multipliers toegevoegd. De vermenigvuldigers hebben een waarde van x2 tot x100. Als een winnende combinatie meerdere Lightning Multipliers bevat worden deze eerst met elkaar vermenigvuldigt tot een maximale waarde van x100.

Gratis Spins Bonus

De gratis spins bonus is speelbaar zodra je alle eieren hebt uitgebroed. Je krijgt dan centraal in het speelveld het woordje free spins te zien. Nu moet je nog een keer de acht omliggende symbolen ontgrendelen. Je ontvangt dan 10 gratis spins en de Clusterbuster feature wordt verwijderd.

Doordat het ei symbool is verwijderd kan je nu eenvoudig een grotere cluster landen. Bovendien is het mogelijk om dat op willekeurige momenten hatchling features actief worden. Door het ontbreken van de Clusterbuster feature kan je tijdens het bonusspel helaas geen extra spins verdienen.

Wat vinden wij van de Dragons Clusterbuster Gokkast?

Hoewel Dragons Clusterbuster op grafisch vlak de mooiste gokkast is vonden wij het spelverloop goed te doen. Vooral de hatchling features kunnen mooie geldprijzen opleveren en met name als je met de vermenigvuldigers winstcombinaties weet te vormen.

Doordat je eerst drie eieren moet uitbroeden kan het lang duren totdat je de bonusronde bereikt. Eenmaal in het bonusspel is het een kwestie van geluk hebben met de hatchling features. Wat ons betreft is Dragons Clusterbuster een prima gokkast voor nieuwe spelers. Het laat de mogelijkheden van het Cluster Pays mechanisme zien en een langere tijd doorspelen is de moeite waard.

Je kunt hierboven de gratis gokkast uitproberen of maak een account aan bij Circus Casino waar je direct een gokje voor geld kunt wagen.

Pluspunten
  • Grid slot van 9x9 symbolen
  • Cluster Pays spelmechanisme
  • Nieuwe Clusterbuster feature
  • Gratis spins bonus met hatchling features
Minpunten
  • De maximale uitbetaling kan beter
© Copyright 2023 Gokkasten Stip