Reel Keeper
3.0/5

Reel Keeper


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Reel Keeper

Reel Keeper is een van de nieuwe Red Tiger Gaming gokkasten dat je bij vrijwel alle online casino’s kunt spelen. Red Tiger is in 2019 overgenomen door NetEnt en heeft sindsdien een aantal hele leuke gokkasten op de markt gebracht waaronder de Piggy Riches Megaways gokkast.

Netent heeft onlangs zelf een licentie voor het produceren van Megaways slots weten te bemachtigen en heeft twee nieuwe Megaways slots aangekondigd, namelijk Divine Fortune Megaways en Twin Spin Megaways. Red Tiger heeft Gonzo’s Quest aangekondigd en daar hebben wij zeer hoge verwachtingen van.

De Reel Keeper gokkast is helaas geen  Megaways slot maar heeft wel unieke features zoals je gewend bent van Red Tiger Gaming.

Je kunt genieten van extra features zoals dragon wilds en een gratis dragon spins bonus en als je een prijs wint dan is dat duidelijk te zien aan de bevende rollen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,72% en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Reel Keeper Gokkast?

Het speelveld van Reel Keeper is opgedeeld in vijf rollen ,drie rijen met tien vaste lijnen.

Een gokje voor geld wagen kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 150 euro per draai.

De maximale uitbetaling dat je kunt winnen is maar liefst 6.073x de inzet en dat komt uit op 900.000 euro als je met een maximale inzet speelt.

De premium symbolen bestaan uit een gouden drakenkop, een kroon, een gouden beker en een draken tand. Draai vijf dezelfde premium symbolen voor een uitbetaling vanaf 16,5x tot maximaal 60x de inzet.

Een lagere waarde is zoals gebruikelijk toegekend aan de speelkaarten A, K, Q, J en 10, hiermee kun je bij vijf stuks een bedrag van 3,6x tot 9x de inzet winnen.

De wild symbolen komen stacked voor en vervangen alle andere symbolen behalve de scatters.

Dragon Wilds

De Dragon Wilds maken dit spel tijdens de basis een stuk spannender want op geheel random momenten komt er een draak voorbijvliegen die op de een van de rollen een wild achterlaat.

Dit dragon wild verschuift vervolgend na elke draaibeurt een plekje naar links op zodat je extra kunt profiteren van extra winstcombinaties.

Met een beetje geluk laat de draak meerdere wilds achter en dan kan de winst flink oplopen.

De Free Spins Bonus

Als het lukt om drie of meer drakeneieren op de rollen te landen dan kan je aan de free spins bonus beginnen.

Je ontvangt nu tien gratis spins waarbij de draak nu ook op willekeurige momenten wilds achterlaat.

De Dragon Wilds feature is nu wel heel bijzonder want de uitgeklapte wilds die worden achtergelaten blijven tijdens de gehele bonusronde plakken zodra de wilds de posities naar links hebben belopen.

Helaas kun je geen extra spins verdienen maar met het geluk aan jouw zijde kun je misschien heel snel enkele sticky stacked wilds landen.

Wat vinden wij van de Reel Keeper Gokkast?

Het is Red Tiger goed gelukt om van Reel Keeper een leuke gokkast te maken.

Vooral de Dragon Wilds maken dit spel tijdens de basis spannend en als het lukt om het speelveld vol met wilds te vullen dan pak je 1.000x de inzet.

Als het lukt om de bonusronde te behalen dan zit je helemaal goed want meestal eindigt de bonus met een hoge uitbetaling.

Een minpuntje is dat Red Tiger slots niet de beste uitbetalingspercentage hebben maar desondanks kunnen wij je adviseren om de Reel Keeper gokkast voor geld te spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip