Dragon Stone
3.0/5

Dragon Stone


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dragon Stone

Dragon Stone is een nieuwe toevoeging aan het spelassortiment van iSoftBet. Het thema bestaat uit draken en stenen die beiden unieke features kunnen activeren.

Slots met een draken thema’s zijn er in overvloed, een voorbeeld is de Microgaming gokkast Dragon Dance met respins en 243 manieren om te winnen dat al sinds 2016 te spelen is.

Qua extra features tijdens de basis en free spins bonus is Dragon Stone een slot om te proberen. Het theoretische uitkeringspercentage is vastgesteld op 96% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Dragon Dance video slot?

Het spel heeft vijf rollen en drie rijen en inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per spin.

Qua ontwerp ziet dit spel er bijzonder goed uit met achtergrond een gebergte met kristal en draken die voorbijvliegen terwijl de symbolen op de rollen alles met draken en stenen vertegenwoordigen.

De symbolen bestaan uit (hoe kan het ook anders) vier draken, speelkaarten en drie verschillende wilds.

De kaartsymbolen A, K, Q, J, 10 hebben de laagste waarde en een combinatie van vijf dezelfde kunnen voor een uitbetaling vanaf 50x tot 200x de inzet opleveren.

De vier verschillende draken bestaan uit een rode, blauwe, groene en paarse draak, vijf dezelfde draken zijn goed voor een uitbetaling van 250x tot 500x de inzet.

Er is ook een free spins scatter, dat is de dragon stone en daar heb je er drie of meer voor nodig om de free spins bonus te spelen.

Vier extra features tijdens het basisspel

Wij zijn fan van extra features tijdens het basisspel want het kan soms verdomd lang duren totdat je de free spins bonus bereikt. Slot ontwikkelaar iSoftBet heeft met dit slot game gekozen voor elemental power spins. De elemental power spins vallen op willekeurige momenten tijdens het spel dus je hoeft niets op te sparen.

De features zijn als volgt;

  • Flaming Wilds: Het regent vuurballen en elke vuurbal levert je een extra wild op. Het aantal wilds blijft een verrassing!
  • Ice Storm Spins: De winnende symbolen worden vastgevroren en zorgen voor respins zo lang als dezelfde symbolen worden gedraaid.
  • Earthquake Reels: Rotsen schieten uit de aarde en transformeren een complete rol tot wild.
  • Winds of Winning: De wind raast over de symbolen en blaast een mystery symbool dat tot lijnwinst zorgt met zich mee.

Gratis spins bonus bij Dragon Stone

Zodra je drie of meer Dragon Stone (scatter) symbolen hebt ontvang je free spins, de staffel is als volgt;

  • 3 scatters zorgt voor 10 gratis spins
  • 4 scatters zorgt voor 15 gratis spins
  • 5 scatters zorgt voor 20 gratis spins

Tijdens de bonus wordt een van de elemental power spins toegekend met een verhoogde kans om actief te worden.

Wat vinden wij van iSoftBet’s Dragon Stone slot?

Als het thema van draken je ligt dan is Drgaon Stone een prima slot om te spelen. De extra features tijdens de basis houden de spanning er in en de free spins bonus kan lucratief uitpakken als je de Flaming Wilds feature krijgt.

Een nadeel is dat je slechts 500x de inzet kunt winnen met een enkele draai en dan spelen wij toch liever slots zoals Caribbean anne waarmee je maar liefst 5.000x de inzet kunt winnen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip