Caribbean Anne
4.0/5

Caribbean Anne


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Caribbean Anne

Met de gokkast Caribbean Anne is het alle hens aan deck aan boord van het piratenschip de Caribbean Anne. Dit spel is ontwikkeld door Kalamba Games en kan een uitbetaling van 5.000x de totale inzet opleveren.

Aan bijzondere features ontbreekt het niet want met Hyper Bet Levels, Wild Multipliers, een Hyper Bonus en vier jackpots valt er voldoende te beleven. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 93.52% tot 97.60% en de variantie is zeer hoog.

Hoe werkt de Caribbean Anne gokkast?

Het spel bevat vijf rollen, vier rijen met veertig vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 50 eurocent tot maximaal 20 euro in de basis maar via de ‘Hyper Bet’ (links van het speelveld) kun je tot maximaal 108 euro per spin spelen.

De symbolen in de basis bestaan uit een wild symbool dat alle basissymbolen (behalve de speciale symbolen) vervangt en een combinatie van vijf wilds  levert je direct 400 euro op.

caribbean Anne slot

De kapitein van de Caribbean Anne is eenvoudig te herkennen aan de papegaai op haar schouder, dit symbool is goed voor 80 euro bij vijf dezelfde. De overige schavuiten zijn goed voor 60 tot 80 euro bij een combinatie van vijf.

Hyper Bet en Hyper Bonus Features

De Hyper Bet zorgt ervoor dat de wild multiplier wordt opgeschroefd in de basis en dat je extra free spins ontvangt als je de free spins bonus behaalt. De RTP wordt ook opgeschroefd tot maximaal 96.89%.

De staffels zijn als volgt;

 • Standaard Hyper Bet: RTP: 93.52% met een 1x wild multiplier + 7 free spins
 • Hyper Bet Level 2: RTP: 94.79% met een 2x wild multiplier + 9 free spins
 • Hyper Bet Level 3: RTP: 96.51% met een 3x wild multiplier + 11 free spins
 • Hyper Bet Level 4: RTP: 96.89% met een 5x wild multiplier + 14 free spins

Er is ook nog een Hyper Bonus feature waarmee je direct de bonusronde kunt kopen en als de Hyper Bet op level 4 staat en je koopt de bonus dan wordt de RTP opgeschroefd naar 97.60%.

Ons advies is echter om de Hyper Bonus niet te gebruiken want het kan zomaar voorkomen dat je een gigantisch geldbedrag verliest.

Overige Features

Dit slot zit echt propvol met features dat het lastig wordt om alle features te omschrijven maar wij doen ons best.

Een belangrijke feature is het Locking Wild mechanisme waarmee wilds blijven plakken op de rollen. Zodra Caribbean Anne (Kapitein met twee pistolen) verschijnt laat zij een frame met een vermenigvuldiger om het symbool staan. Na 10 spins (teller bovenaan het speelveld) worden de vastgeplakte rollen multiplier wilds.

De free spins bonus valt te behalen met drie scatters (drie schepen) waarna je een aantal collection spins krijgt gecombineerd met locked wild spins en een 2x multiplier.

Caribbean Anne Jackpots

De scattered jackpot symbolen (doodskop met twee zwaarden) kunnen een van de progressieve jackpots opleveren afhankelijk van hoeveel jackpot symbolen je draait, de staffel is als volgt;

 • Bronzen Jackpot: 7 jackpot symbolen levert je 20x de inzet op
 • Zilveren Jackpot: 9 Jackpot symbolen levert je  100x de inzet op
 • Gouden Jackpot: 14 jackpot symbolen levert je 500x de inzet op
 • Platinum Jackpot: 15 jackpot symbolen levert je 5.000x de inzet op

De waarde van de jackpots wordt dus mede bepaald door het inzetniveau waarmee je speelt.

Wat vinden wij van de Caribbean Anne gokkast?

Caribbean Anne is ons inziens voorzien van teveel features maar voor de grote gokkers is dit er zeker een te spelen.

Enerzijds is het fantastisch dat je via de Hyper Bet met meer risico kunt spelen voor betere prijzen en via de Hyper Bonus direct de bonus kunt kopen maar met een Hyper Bet op level 4 en het kopen van de Hyper Bonus op level 4 betaal je € 6.740 en dat is een erg groot risico.

Speel je liever een andere slot met een piraten thema dan kunnen wij je het spel Pirate Gold van Pragmatic Play aanbevelen.

Pluspunten
 • Prima piraten thema
 • Wild mutlipliers tijdens het basisspel
 • Vier verschillende jackpots
 • Locking Wild spelmechanisme
Minpunten
 • Hoewel de RTP oploopt als je de bonus feature koopt is de basis RTP karig
 • Meer gespitst op gevorderde spelers
© Copyright 2023 Gokkasten Stip