Dragon Dance
3.0/5

Dragon Dance


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dragon Dance

Wederom een gokkast van Microgaming met een Oosters thema alleen kun je hier als extraatje rollen vasthouden maar daar staat tegenover dat de inzet verhoogt wordt. Dragon Dance is een fleurig video gokkast met vrolijke symbolen van o.a dansende draken. In plaats van vaste winlijnen biedt Dragon Dance 243 manieren om te winnen gekoppeld met een wild en scatter.

Na elke draaibeurt kun je optioneel rollen vasthouden zodat je het idee krijgt dat je jouw winkansen kan verhogen. Het ontwerp met felle kleuren en de bijbehorende feestelijke deuntjes op de achtergrond maken dit slot compleet. Het theoretische uitbetalingspercentage is op 96,52% vastgesteld terwijl de variantie medium is.

Speluitleg Dragon Dance

Er zijn 243 manieren om te winnen en het dragon dance symbool telt als wild dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatter. De scatter is te herkennen aan het vuurwerksymbool en zodra je daar drie of meer van hebt verdien je free spins. De free spins kunnen re-triggerd worden waardoor je nog meer gratis draaibeurten hebt maar dat is niet alles want alle winst tijdens deze speelronde wordt met 3 vermenigvuldigd.

Het leukste is toch wel dat je alle rollen vast kunt houden wanneer je dat wilt. Let er wel op dat de kosten per rol verschillen, dit wordt aangeduid zodra je met de muis over de rol beweegt. De symbolen bestaan uit de kaartsymbolen A, K, Q, J, 10 en 9 die een lage waarde hebben waarmee vijf dezelfde 4x tot 8x de inzet waard zijn.

De drie muzikanten hebben een waarde van 20x tot 80x de inzet terwijl de best uitbetalende symbolen die van het witte drakenkostuum en de rode draak zijn met een waarde van 100x tot 160x de inzet. Een winnende combinatie ontstaat al als je twee aangrenzende gelijke symbolen draait. Het wild symbool komt alleen voor op de rollen 2 en 4 en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter.

Het bonusspel

De duizend klapper is de scatter en je hebt er minstens drie van nodig om 15 free spins in ontvangst te nemen en een geldprijs tot 100x de inzet. Alle winsten die je met de free spins bonus behaalt worden verdrievoudigd en gratis spins kunnen geheractiveerd worden. Winnende combinaties gelden uitsluitend van links naar rechts.

Onze beoordeling van de Dragon Dance gokkast

Wat slots met een draken thema betreft is dit er zeker een om te proberen. Vooral de respin feature kan lucratief uitpakken maar let er wel op dat je hier extra voor betaald.

Tijdens de free spins bonus worden alle winsten gekoppeld aan een 3x multiplier. Als je echter op zoek bent naar een Megaways gokkast met een draken thema dan kunnen wij je Dragon’s Fire Megaways van Red Tiger aanraden.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip