Divine Lotus
4.0/5

Divine Lotus


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Divine Lotus

Divine Lotus is een Thunderkick slot met een Aziatisch thema dat eind 2019 is uitgebracht. Dit spel maakt gebruik van het win all ways mechanisme en in het geval van Divine Lotus zijn dat er maar liefst 4.096. Het leuke aan de video slots van Thunderkick is dat er altijd wel met nieuwe features te ontdekken zijn.

Het spelmechanisme van Divine Lotus komt echter bekend voor en dat komt doordat hetzelfde mechanisme wordt gebruikt bij het spel Pink Elephants 2. Toch lukt het Thunderkick om er een iets andere slot van te maken dat er prachtig uitziet.

Wat de RTP betreft is dat met 96,14% best redelijk terwijl de variantie hoog is. De maximale winst dat je met dit spel kunt behalen is 8.700x de inzet!

Hoe werkt de Divine Lotus?

Het speelvlak van Divine Lotus bestaat uit zes rollen met vier rijen gekoppeld aan 4096 manieren om te winnen. Doordat het win all ways mechanisme van toepassing is kunnen winnende combinaties ook in kris-kras formatie ontstaan.

Voor geld spelen kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. Onze tip is om met een inzetstaffel te spelen dat bij jouw speelbudget past. Het wild symbool is de ‘W‘ omringt met lotusbloemen en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter.

De premium symbolen bestaan uit verschillende draken die aan de kleur herkenbaar zijn en waarvan de paars met witte drakenkop het meeste oplevert. De uitbetaling bij zes dezelfde premium symbolen bedraagt 3,2x tot maximaal 10x de inzet.

Een lagere waarde is aan de kaartsymbolen A, K, Q, J, 10 en 9 toegekend. Hiermee pak je bij zes stuks een uitbetaling vanaf 2,1x tot 4,7x de inzet.

Er is ook nog een mystery symbool (een niet gebloeide lotus) dat een transformatie doorgaat om tot een van de andere symbolen uit te bloeien (behalve de kaartsymbolen). Dit symbool kan ook een scatter of wild worden en komt op geheel willekeurige momenten voor in het basisspel.

De free spins bonus game

Drie scatters (het lotus edelsteen) levert je het bonusspel op waarmee de echte pret kan beginnen. Je krijgt slechts twee gratis spins maar elke extra scatter levert een extra spin op en dat gebeurt ook tijdens het bonusspel.

Bovendien worden alle scatters dat je weet te landen opgespaard om de meter te vullen dat je tijdens de bonus links in beeld krijgt. Elke keer dat je de meter weet te vullen wordt een draak geactiveerd en wordt voor de resterende gratis spins een mystery symbool. Het is een interessante bonusspel maar kan soms ook vrijwel niets opleveren.

Wat vinden wij van de Divine Lotus Gokkast?

Wij zijn fan van de Thunderkick slots en we zullen dan ook de komende tijd alle andere slots van deze spelontwikkelaar toevoegen. Wat Divine Lotus betreft is dit spel ons goed bevallen, wij hebben alleen het demospel getest maar kunnen ons voorstellen dat voor geld spelen soms frustrerend kan zijn.

Het draait bij dit spel voornamelijk om het bereiken van de bonusronde en dat heeft voor ons niet veel opgeleverd. Dit is niet voor niets een gokkast met een hoge variantie waardoor je het beste met een degelijk budget kunt spelen.

Probeer zelf het gratis demospel maar eens, je kunt onbeperkt spelen en alsnog het besluit nemen om voor geld te gokken.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip