Pink Elephants 2
4.0/5

Pink Elephants 2


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Pink Elephants 2

Pink Elephants 2 is de opvolger van de populaire gokkast Pink Elephants dat Thunderkick in 2017 heeft uitgebracht. Het thema draait nog steeds om de roze olifanten en hoewel het vervolg wat kleine aanpassingen heeft vergeleken met het origineel blijft het een hartstikke leuke slot om te spelen.

Het spelmechanisme is vrijwel hetzelfde gebleven maar de variantie is een klein beetje terug geschaald waardoor je nu iets vaker wat wint. Op visueel vlak zijn er kleine verbeteringen gemaakt waardoor dit spel er iets mooier uitziet dan zijn voorganger.

Dik winnen kan nog steeds en de maximale uitbetaling is een klein beetje verhoogd en bedraagt nu 10.000x de inzet in plaats van 8.200x. Het theoretische uitkeringspercentage is 96,13% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in.

Hoe werkt de Pink Elephants 2 Slot?

Het speelveld is opgedeeld in zes rollen met vier rijen en er wordt gebruik gemaakt van het win all ways mechanisme waardoor je op 4.096 manieren kunt winnen. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

In de basis zijn de roze olifantjes nog steeds het meeste waard zodat een winnende combinatie van zes olifantjes een uitbetaling van 10x de inzet op.

De vier berggeiten zijn iets minder waard, hiermee pak je een bedrag van 5x tot 7x de inzet bij zes van dezelfde soort.

Tot slot zijn er nog runenstenen met een afdruk van de speelkaart symbolen A, K, Q, J, 10 en 9. Zes runenstenen is goed voor een uitbetaling van 2,2x tot 4x de inzet. Het wild symbool is niet te missen en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter.

De Gratis Spins Bonus

Om de gratis spins bonus te spelen heb je minstens drie scatters (gouden medaillon van een pinda) nodig maar Thunderkick heeft een leuke feature toegevoegt waardoor er op willekeurige momenten 1 tot 5 mystery scatters kunnen vallen.

Met drie scatters ontvang je zeven gratis spins en elke extra scatter levert vier extra spins op. Tijdens de bonus kun je nog meer spins verdienen door extra scatters te draaien. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk symbolen op te waarderen via het upgrade mechanisme.

Via de olifanten met lichtjes kun je de meters van de medium symbolen vullen en als de meter eenmaal vol is wordt het symbool opgewaardeerd. Bovendien krijg je bij een volle meter ook nog een extra spin.

Als het je lukt om alle meters te vullen dan worden alle symbolen roze olifantjes en dan zullen de winstcombinaties met hoge uitbetalingen met vrijwel elke draai vallen.

Wat vinden wij van de Pink Elephants 2 Gokkast?

Als je Pink Elephants 2 vergelijkt met het origineel is er te weinig aangepast om te zeggen dat het een nieuwe slot betreft. Het lijkt eerder op een remake en dat is best jammer.

Toch zul je deze gokkast niet over willen slaan want de variantie is een beetje omlaag geschroefd waardoor je iets sneller bonusrondes wint en de maximale uitbetaling is verhoogd.

Het thema is hartstikke leuk en de grafische verbeteringen ten opzichte van Pink Elephants zijn duidelijk zichtbaar.

Waar kun je Pink Elephants 2 voor geld spelen?

Speel uitsluitend bij een online casino met een licentie van de Nederlandse kansspelautoriteit. Betaal op een veilige manier met iDEAL en pak als nieuwe speler een welkomstbonus.

Optioneel kun je zoals gebruikelijk onbeperkt gratis genieten van dit spel op GokkastenStip.nl. Andere slots van Thunderkick die wij kunnen aanbevelen zijn Fruit Warp en Riders of the Storm.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip