Diamond Chance
3.0/5

Diamond Chance


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Diamond Chance

Diamond Chance is een van de Endorphina gokkasten dat lijkt op een kruising tussen een klassieke fruitkast en moderne videoslot. De graphics zijn bijzonder goed uitgevoerd en het ontwerp van de symbolen is subliem. Een groot verschil als we het vergelijken met de Fruitinator gokkast van Merkur. Of het spelverloop ook goed is kun je verderop in onze ontdekken.

Diamond Chance heeft een hele eenvoudige maar doeltreffende feature toegevoegd. Wild symbolen kunnen op elke aangrenzende positie uitbreiden. Zo is het zelfs mogelijk om het complete speelveld met wilds te vullen waarmee je direct de hoofdprijs pakt. Er is ook nog een gok feature waarmee je na elke winnende combinatie de winst kunt verdubbelen.

De RTP schommelt tussen de 96,03% en 96,08% in. De variantie is medium en de maximale uitbetaling bedraagt 1.000x de inzet.

Werking van de Diamond Chance Gokkast

Diamond Chance heeft een speelveld van vijf rollen , drie rijen met 10 variabele lijnen. Inzetten kan vanaf €0,01 met een enkele lijn tot maximaal €100 met 10 lijnen. Dit is allemaal instelbaar via Lines, Coin Value en Bet. De symbolen vallen stacked (gestapeld) zodat het eenvoudiger is om een winstcombinatie te landen.

diamond chance gokkast

Symbolen met de laagste waarde bestaan uit verschillende kaartsymbolen waarmee je bij vijf stuks 10x tot 20x de inzet pakt. Bar’s, Klokken en Zevens zijn meer waard, draai er hier vijf van voor een bedrag vanaf 50x tot 100x de inzet. Tot dusver zijn de uitbetaling van winnende combinaties niet verkeerd.

Uitspreidend Wild

Het symbool van een dollarteken telt als wild en tijdens het testen van Diamond Chance duurde het even voordat wij dit wild wisten te draaien. Het Wild symbool kan zich over alle aangrenzende posities uitspreiden. Vijf wilds betalen 100x de inzet uit en als je het scherm weet te vullen pak je 1.000x de inzet.

wild feature

Gamble Feature

Een groot voordeel van Endorphina speelautomaten is dat alle gokkasten een Gamble Feature hebben. Hiermee kun je na elke winnende combinatie een kaartspel spelen. Je krijgt vijf kaarten toebedeeld waarvan de eerste kaart open is. Het loont om altijd even te kijken wat de hoogte van de open kaart is. Pak je een ongunstige kaart dan kan je dit spel alsnog overslaan.

Het is de bedoeling om een hogere kaart te selecteren, als dat lukt dan verdubbel je de inzet. Let er wel op dat je de complete inzet verspeelt als je verliest.

Wat vinden wij van de Diamond Chance gokkast?

Diamond Chance is een prima gokkast voor spelers die niet al teveel extra features van een klassiek casino slot verwachten. Dankzij het uitspreidende wild kan je een vette uitbetaling pakken maar tijdens het testen duurde het vrij lang totdat we dit symbool wisten te landen.

De gok feature is een leuk extraatje en het voordeel is dat je vooraf altijd kunt kijken welke open kaart je krijgt. Als je een liefhebber bent van Enodphina slots dan kunnen wij je Dia de Los Muertos aanbevelen. Zoals gebruikelijk kun je Diamond Chance hier onbeperkt gratis spelen. Voor geld spelen kan bij een van de legale goksites die slots van deze softwareontwikkelaar in hun spelassortiment hebben opgenomen.

Pluspunten
  • Kruising tussen een classic slot en videoslot
  • Uitspreidend wild symbool
  • Gok feature waarmee je de winst kunt verdubbelen
Minpunten
  • Wij zien liever een hogere maximale uitbetaling
© Copyright 2023 Gokkasten Stip