Fruitinator
3.0/5

Fruitinator


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fruitinator

Fruitinator is een lekker eenvoudige gokkast van Merkur dat al sinds 2012 te spelen is. Verwacht dus geen grafische hoogstandjes want die zijn er niet. Optioneel kun je bij Bet365 Casino ook de Blueprint Gaming variant dat gekoppeld is aan het Jackpot King netwerk spelen. Hoewel dit een verouderde Merkur gokkast is zie je qua graphics vrijwel geen verschil met de fruitkasten die zij nu uitbrengen.

De Fruitinator fruitmachine heeft vrijwel geen extra features. Er is geen wild symbool en er is ook geen gratis spins bonusspel. Een kenmerk van Merkur slots is dat vrijwel alle speelautomaten twee gok features hebben. Zo is er een kaartspel waarmee de winst verdubbeld kan worden en er is een hoger lager spel.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,1% en de volatiliteit is laag. Je wint dus regelmatig kleine geldbedragen. De maximale uitbetaling is slechts 1.000x de inzet dat via het gok spel nog verdubbeld kan worden.

Werking van de Fruitinator Fruitmachine

Het speelveld van Fruitinator bestaat uit vijf rollen, drie rijen met vijf vaste lijnen. Inzetten kan al vanaf €0,05 tot maximaal €10 per draai. Een winnende combinatie komt tot stand zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een van de lijnen weet te landen. Voor de kersen geldt een uitzondering want hier pak je bij twee stuks al winst. De uitbetalingen zijn goed en de winst kan dus via de gok features verdubbeld of verhoogt worden.

fruitinator gokkast

Er wordt gebruik gemaakt van traditionele fruitkast symbolen. Vijf kersen, citroenen en sinaasappels leveren een bedrag op van 40x tot 50x de inzet op. Met vijf pruimen en meloenen pak je 150x de inzet. Draai je vijf klokken of zevens dan pak je 500x tot 1.000x de inzet.

Er is dus geen wild symbool of scatter aan dit spel toegevoegd. Je kunt wel gebruik maken van een van de gok features zoals we hieronder omschrijven.

Gamble Features

Als je een winstcombinatie te pakken hebt kun je gebruik maken van één van de twee gok opties. Er is een kaartspel waarmee het de bedoeling is om de juiste kleur (zwart of rood) te voorspellen. Als je wint dan verdubbel je de winst maar als je verliest dan verlies je het gehele bedrag.

kaartspel gok feature

Onze voorkeur gaat uit naar het hoger lager ladder spel. Hier is het de bedoeling om de ladder zo hoog mogelijk e beklimmen. Hiermee pak je namelijk alsnog prijs als je de eerste keer verliest. Besluit je om door te spelen dan kun je hier ook de complete winst verspelen.

Wat vinden wij van de Fruitinator Fruitkast?

Eenvoudiger dan de Fruitinator kan haast niet! Het gaat puur om het landen van winnende combinaties waarna je optioneel een gok spel kunt spelen als je wint. Wat ons opviel tijdens het testen van dit spel is dat je dankzij de lage variantie regelmatig wint. Als je dit type speelautomaten kunt waarderen dan kun je ook de Double Triple Chance gokkast met een Rewin feature uitproberen.

Ben je juist op zoek naar een nieuwe gokkast met volop extra features? Wij kunnen je dan Beast Mode van Relax Gaming aanbevelen. Je kunt hier in ieder geval onbeperkt genieten van het gratis demospel. De Jackpot King variant van Fruitinator is gekoppeld aan verschillende jackpots en is dus te spelen bij Bet365.

Pluspunten
  • Rechttoe Rechtaan Gokkast
  • Twee gamble features om de winst te verhogen of te verdubbelen
  • Een gemiddelde RTP van 96,1%
Minpunten
  • Alleen geschikt voor spelers die niet van extra features houden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip