Dia de Los Muertos
4.0/5

Dia de Los Muertos


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dia de Los Muertos

Dia de Los Muertos is een van de betere Endorphina gokkasten dat in oktober 2018 is uitgebracht. Het thema gaat over de Dag der Doden, een drie daagse feest en herdenkingsdag in Mexico. Dit spel heeft een klassieke opstelling van drie rollen en drie rijen. De graphics zijn griezelig goed en symbolen bestaan uit verschillende doodskoppen met geschminkte dame en mariachi. Er zijn meer slots over de Dag der Doden, een voorbeeld daarvan is Money Mariachi Infinity Reels van ReelPlay.

De Dia de Los Muertos gokkast heeft een vrij eenvoudige opzet. De symbolen komen gestapeld voor waardoor het mogelijk is om het volledige scherm met hetzelfde symbool te vullen. Er is een gratis spins bonusronde waarbij de geschminkte dame nu als wild symbool telt. Verder is de bonusronde vergelijkbaar met het basisspel.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,03% en de volatiliteit is medium. De maximale uitbetaling is ongeveer 5.000x de inzet.

Werking van de Dia de Los Muertos Gokkast

Het speelveld van Dia de Los Muertos bestaat uit drie rollen, drie rijen met vijf variabele lijnen. Je kunt spelen met een enkele lijn of maximaal vijf lijnen. Inzetten kan vanaf €0,01 met een enkele lijn tot maximaal €50 met alle lijnen actief.

De symbolen bestaan uit vier gekleurde doodskoppen, een geschminkte dame en mariachi. De uitbetalingen zijn redelijk. Zo levert een combinatie van drie dezelfde doodskoppen een bedrag vanaf 1x tot 20x de inzet op. De mariachi en beeldschone dame zijn 50x en 100x de inzet waard.

Tijdens het basisspel is er geen wild symbolen om winnende combinaties mee aan te vullen of te vormen.

Kaartspel Gok Feature

Na elke winnende combinatie kun je optioneel gebruik maken van de gok feature. Je krijgt nu vijf kaarten te zien waarvan de eerste kaart open is. Het is de bedoeling om een hogere kaart te selecteren. Een voordeel is dat je vooraf eerst kunt kijken welke open kaart je hebt. Staat de kaart jou niet aan dan kun je de gok feature beëindigen zonder deel te nemen.

Je kunt de gok feature maximaal 10 keer achter elkaar benutten. Lukt dat na het landen van een scherm vol met de geschminkte dame dan pak je de maximale uitbetaling.

Gratis Spins bonusspel

Je hebt drie scatters nodig om de gratis bonusronde te spelen. Je pakt dan 20 gratis spins waarbij de dame nu als gestapeld wild telt. Verder is de bonusronde vergelijkbaar met het basisspel. Een scherm vol met dames kan maximaal €5.000 opleveren.

Wat is onze beoordeling van de Dia de Los Muertos Gokkast

Dia de Los Muertos is een vermakelijke online gokkast met een simpele opzet. Tijdens het testen van dit spel lukte het om regelmatig winnende combinaties te landen. Het kaartspel is ook een leuk extraatje maar let wel op dat de eerste open kaart niet al te hoog is.

De gratis spins bonusronde is niet al te bijzonder maar kan wel een mooie uitbetaling opleveren. De maximale uitbetaling tijdens het basisspel en de bonusronde is 500x de inzet en dat valt een beetje tegen. Je kunt dat bedrag verhogen via het kaartspel maar dat brengt wel wat risico met zich mee.

Endorphina heeft onlangs een vergunning van de kansspelautoriteit gekregen. Het spelaanbod zal binnenkort bij verschillende Nederlandse casino’s te spelen zijn.

Pluspunten
  • Classic Slot met een Dag der Doden thema
  • Stacked symbolen om eenvoudiger winstcombinaties te landen
  • Kaartspel gok feature
  • Een gratis spins bonusspel met gestapeld wild
Minpunten
  • De maximale uitbetaling van winstcombinaties had hoger gemogen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip