Chronos Joker
4.0/5

Chronos Joker


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Chronos Joker

Chronos Joker is een klassieke gokkast met een thema gebaseerd op de Griekse God van de tijd Chronos. Zoals bij twee andere  fruitautomaten van Play ‘N, Fire Joker en Inferno Joker speelt de joker een belangrijke rol.

Met de Chronos Joker fruitkast staat het reizen door de tijd voorop en dat is duidelijk te zien aan de symbolen op de rollen zoals een zandloper, een zakhorloge, een zonnewijzer en een digitale horloge.

De multiplier zorgt voor drie verschillende verrassingen waar je straks in deze review meer over kunt ontdekken.

Hoe speel je de Chronos Joker Fruitkast?

Het speelveld van Chronos Joker is opgedeeld in drie rollen, drie rijen en vijf actieve lijnen. Inzetten kan vanaf 5 eurocent tot maximaal 100 euro per spin. De RTP bedraagt 96,54% en de fruitkast heeft een gemiddelde variantie.

Behalve de traditionele fruitsymbolen die een lage waarde hebben zoals kersen, pruimen, druiven en citroenen zijn er ook premium symbolen die met de tijd te maken  hebben.

De uitbetalingen van fruitsymbolen ligt tussen de 0,4x tot 1x de inzet maar met een multiplier dat vanaf 2x tot 20x kan vallen loopt de lijnwinst behoorlijk op.

De zandloper, zakhorloge, zonnewijzer en het digitale klokje leveren in de basis vanaf 1.4x tot 4x de inzet op maar dankzij de vermenigvuldiger dat op willekeurige momenten de lijnwinst kan verhogen kun je ook hier vanaf 2x tot 20x extra verdienen als je een winnende combinatie van drie dezelfde symbolen draait.

Hoe werkt de Mystery Multiplier?

Na elke draaibeurt kun je tijdens het basisspel een multiplier van 2x tot 20x krijgen, dit kan een reguliere vermenigvuldiger of een Super vermenigvuldiger zijn.

De symbolen kunnen ook als stacks voorkomen en als je twee stacks draait dat geen winnende combinatie vormt dan krijg je een re-spin toegekend. Als er tijdens de re-spin een mystery multiplier actief is dan krijg je een van de volgende extra features;

  • Spins of the Future: Draai je een dubbele stack met een 2x multiplier actief dan ontvang je voor elke vervolg spin een vermenigvuldiger dat oploopt vanaf 3x, 4x, 5x tot maximaal 10x.
  • Spins of the Present: Een dubbele stack met een 3x, 4x of 5x multiplier zorgt ervoor dat de multiplier blijft gelden voor elke re-spin.
  • Spins of the Past: Lukt het om een dubbele stack met een 10x multiplier te draaien dan zorgen de re-spins dat de multiplier afloopt met 2x per draai.

Je zult re-spins draaien totdat je een winnende combinatie draait!

De Super Multipliers

Het is ook mogelijk om dezelfde functionaliteit zoals hierboven omschreven te krijgen maar dan met een verhoogde vermenigvuldiger, in dat geval staat het woordje SUPER ervoor.

  • Super Multiplier Spins of the Future: Twee stacks met een 4x multiplier zorgt ervoor dat de staffel na elke re-spin met 2x verhoogt wordt tot maximaal 20x.
  • Super Multiplier Spins of the Present: Een dubbele stack met een 6x, 8x of 10x multiplier zorgt ervoor dat de multiplier blijft gelden voor elke re-spin.
  • Super Multiplier Spins of the Past: Lukt het om een dubbele stack met een 20x multiplier te draaien dan zorgen de re-spins dat de multiplier afloopt met 2x per draai tot minimaal 4x.

Onze beoordeling van de Chronos Joker Gokkast

Dit spel is uitermate geschikt voor spelers die graag de ouderwetse fruitautomaten spelen. Je kunt tot maximaal 1600x de inzet winnen met een enkele draai en dat kan een mooi bedrag opleveren als je met 100 euro per draai speelt.

Het thema is goed uitgewerkt en de extra features zorgen voor de nodige spannende momenten.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip