Inferno Joker
4.0/5

Inferno Joker


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Inferno Joker

Inferno Joker is een nieuwe release van Play ‘N Go en ondanks dat dit spel veel weg heeft van een moderne video slot hebben wij het vanwege de fruitsymbolen en aantal winlijnen onder het kopje classic slots geplaatst.

Andere slots van Play ‘N Go met een joker thema zijn de fruitkasten Mystery Joker en Fire Joker.

Met name beginnende slot spelers zullen de Inferno Joker gokkast kunnen waarderen dankzij de eenvoud van het spel. Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,38% en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Inferno Joker Fruitautomaat?

Het speelveld van Inferno Joker is ingedeeld met vijf rollen, drie rijen en vijf lijnen. Gokken voor geld op de Inferno Joker fruitautomaat kan al vanaf 5 eurocent tot maximaal 100 euro per spin.

De maximale geldprijs dat te behalen valt is 2.500x de inzet en dat is best behoorlijk. Dit spel heeft geen wildsymbolen maar dat wordt goed gemaakt met de Inferno scatter waar je straks meer over kunt ontdekken.

Qua reguliere premium symbolen is de paarse joker het meeste waard want vijf dezelfde levert je 500x de inzet op. Een lagere maar toch vette uitbetaling is toegekend aan de rode zevens en de goudbaren waarmee je een respectievelijke 75x de inzet pakt met een winnende combinatie van vijf.

Alle fruitsymbolen hebben dezelfde waarde qua uitbetaling, het gaat om meloenen, citroenen, pruimen en kersen waarmee je 25x de inzet kunt winnen met vijf dezelfde fruitsoorten.

Inferno Scatter en Re-spin

Zodra je een oranje joker (Inferno Scatter) op de derde rol weet te landen ontvang je een re-spin met een aantal extra features zoals;

  • Alle jokers worden Inferno Jokers
  • Alle inferno jokers worden op de rollen vastgehouden tijdens elke re-spin
  • Je kunt extra re-spins verdienen totdat je alle vijf inferno jokers hebt

Tevens levert de Inferno Scatter het meeste op want als je hier vijf van weet te draaien ontvang je een uitbetaling van maar liefst 2.500x de inzet!

Wat vinden wij van de Inferno Joker fruitautomaat?

Met de slots van Play ‘N go weet je op voorhand dat het wel goed zit. Inferno Joker is een fruitautomaat dat geschikt is voor zowel beginnende spelers en spelers die graag op gokkasten met een hoge variantie spelen.

Zoals gebruikelijk van Play ‘N Go zien de symbolen er sprankelend uit. Speel je liever een klassieke gokkast met meer functionaliteit dan kunnen wij je QuickSpin’s Prime Zone slot aanbevelen.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Wil je direct voor geld gokken bij een online casino?

Wij kunnen je adviseren om een account aan te maken bij één van de legale aanbieders in het bezit van een kansspelvergunning van de KSA.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip