Cash Camel
3.0/5

Cash Camel


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Cash Camel

Cash Camel is een iSoftBet slot met vijf rollen, twintig lijnen en leuke extra features. Met het Cash Camel als scatter waarmee je free spins kunt verdienen en het Wild Wally symbool als wild waarmee je de cactus bonus kunt spelen staat dit spel garant voor veel speelplezier.

Het thema van Cash Camel lijkt op een tekenfilm en het verhaal speelt zich af in de grote Arabische woestijn. Tijdens het spelen speelt er fascinerende Arabische achtergrond muziek en als je liever zonder geluid speelt kun je het geluid via de opties rechtsboven in of uitschakelen.

Met de drie knoppen onderaan dit slot kun je de paytable inzien, draaibeurten afspelen of een gewenst aantal Auto Spins instellen. Ontdek de verborgen schatten van de Arabische woestijn tijdens het spelen van Cash Camel en win tot maximaal 1.347 keer de lijninzet per draaibeurt. De RTP van 95,96% is vrij laag en dit slot heeft een lage tot medium variantie.

Hoe werkt de Cash Camel Gokkast?

Het vrolijke speelveld van Cash Camel bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 20 vaste lijnen. De premium symbolen bestaan uit een schorpioen, vis, coyote en slang. Draai er vijf van voor een prijs van 150 tot 500 munten. Speelkaarten leveren iets minder op, namelijk 50 tot 100 credits.

Het Wild Wally Cactus symbool telt als wild en kan alle andere symbolen behalve de scatter vervangen.

Extra functies van de Cash Camel Slot

Er zijn drie extra functies beschikbaar waarvan twee geactiveerd worden dankzij het scatter en wild symbool. Alle functies kun je hieronder terugvinden;

  • Cash Camel Free Spins Scatter: Met drie of meer Cash Camel symbolen ontvang je free spins, dat zijn er bij 3=10 free spins, 4=20 free spins en 5 scatters levert 30 free spins op. Mocht er tijdens de gratis draaibeurten nog een scatter vallen dan ontvang je nog eens extra gratis draaibeurten.
  • Wild Wally Cactus Bonus: Als het Wild Wally symbool tijdens het basisspel op de derde rol valt dan gaat de Cactus bonus van start. selecteer hier een van de Wild Wally vaten om 5, 7, 8 of 10 gratis spins te winnen. Wild Wally blijft staan tijdens deze draaibeurten en telt als wild.
  • Sticky Re-Spins: Deze kunnen voorkomen zodra je een winnende combinatie weet te draaien tijdens de cactus free spins.

Wat vinden wij van de Cash Camel Gokkast?

Cash Camel is geen bijzondere gokkast hoewel het thema wel leuk is uitgewerkt. Een voordeel is dat de bonusrondes gemakkelijk te bereiken zijn. Voor hoge uitbetalingen kun je beter een andere gokkast spelen want de maximale uitbetaling is slechts 1.347x de inzet.

Vanwege de wat lagere variantie win je regelmatig lagere geldbedragen. Vergelijkbare gokkasten zijn Enchanted van Betsoft en Dessert Treasure van Playtech.

Pluspunten
  • Twee gratis spins bonussen
  • Wild Wally catcus bonus met sticky wilds
  • Sticky respins tijdens de cactus bonus
Minpunten
  • De RTP is net onder het gemiddelde
  • De maximale uitbetaling is matig
© Copyright 2023 Gokkasten Stip