Enchanted
3.0/5

Enchanted


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Enchanted

Als u van sprookjes, elfjes, trollen en tovenaars houdt en waagt u graag een gokje op video slots dan is Enchanted wellicht de gokkast voor u om op te spelen. Misschien dat het sprookje werkelijkheid wordt en sleept u fantastische prijzen in de wacht met het spelen op dit slot. De bedoeling is dat Feera het elfje het monster Rufus verandert in een kikker waarna u rijkelijk beloont zult worden.

Vaste bezoekers bij een online casino zullen dit spel weleens gespeeld hebben want het behoort net als de gokkast Barbary Coast tot één van de eerste Betsoft slots. Het is misschien verstandig om verder te kijken want met een RTP van slechts 89.4%% maak je meer kans met andere videoslots. De variantie is wel aan de lage kant.

Hoe werkt de Enchanted Gokkast nu precies?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met 30 lijnen die je zelfstandig kunt activeren. Qua symbolen zijn Elrid, Feera en rufus de premiums waarmee je een uitbetaling van 3.000 tot 5.000 munten kunt winnen bij vijf dezelfde.

De medium symbolen bestaan uit Tonk, een uil en een glazen bol die goed zijn voor een uitbetaling van 500 tot 2.000 munten. De beker, toverstaf en vergulde ring hebben de laagste waarde, hiermee verdien je 100 tot 300 credits per vijf stuks.

Extra features van Enchanted

Er zijn twee extra features waar je van kunt profiteren, dat zijn;

  • Enchanted zit propvol met extra features zoals het bonusspel Tonks Tinkering Doors dat wordt gestart zodra u drie gouden sleutel symbolen heeft ontvangen op de vijfde rol.
  • Dan moeten we de Crazy Hat crazy reels free spins niet vergeten. Twee of meer Crazy Hat symbolen zorgen dat het crazy reels spel van start gaat.

De Free spins bonus

Er zijn ook gratis spins te verdienen met drie of meer goochelboek symbolen. Tijdens deze bonus kun je additionele bonussen verdienen als je op de middelste rol op de tweede rij een uniek Enchanted bonus symbool draait.

Tot slot is er er nog een tweede bonusronde waarbij u de vogel van Feera moet zien te bevrijden die voorkomt zodra je Feera en Rufus naast elkaar weet te landen. Al met al is Enchanted een leuke video slot dat veel extra’s bevat.

Wat vinden wij van Enchanted?

Voor een video slot dat in de start van 2010 is uitgebracht ziet Enchanted er op grafisch vlak nog prima uit. Zowel het thema en spelverloop hadden potentie maar de RTP is echt ver onder het gemiddelde. Er zijn tegenwoordig tal van andere slots met een vergelijkbaar thema die veel beter uitbetalen.

Als je dit spel dan toch wilt spelen dan is ons advies om de gratis demo te spelen. Een ander oude klassieker dat je kunt proberen is Crazy Chameleons van Microgaming.

Pluspunten
  • Een leuk sprookjes thema
  • Twee extra features tijdens de basis
  • Gratis spins bonus met extra mogelijkheden
Minpunten
  • De RTP ligt ver onder het gemiddelde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip