Dessert Treasure
3.0/5

Dessert Treasure


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dessert Treasure

Dessert Treasure is een video slot gebaseerd op de hete woestijn met 20 winstlijnen en symbolen van slangen, een dromedaris en een kompas en tal van andere zaken die je in de woestijn nodig hebt of tegenkomt.

Met Dessert Treasure bepaal je geheel zelf met hoeveel winstlijnen je speelt, de hoogte van de credits per spin en het aantal credits per inzetlijn.

Lukt het jouw om in de Sahara een Oase met schatten te vinden? Aan de uitkeringspercentage zal het niet liggen want dat ligt met 97.1% ver boven de standaard norm. Speel je liever een nieuwe gokkast dan is Treasure Skyland een goede optie.

Spelverloop Dessert Treasure

Het speelveld bestaat uit vijf rollen, drie rijen en twintig lijnen die je zelf kunt activeren. Inzetten kan vanaf 1 eurocent met een enkele winlijn tot maximaal 20 euro per draai.

Dit spel bevat een joker symbool, een scatter symbool en een bonus symbool, het joker symbool telt als wild en is de slang. Dit symbool vervangt dus elk ander symbool behalve de scatter als dit tot winst leidt.

Free Spins Bonus

De scatter is het symbool van een schone dame en zorgt dus voor gratis spins en tijdens de draaibeurten van de scatters worden gewonnen prijzen verdrievoudigd.

Je ontvangt altijd tien gratis spins en de uitbetalingen zijn hier hetzelfde als tijdens het basisspel. Aan alle winsten tijdens de free spins bonus telt een 3x multiplier (behalve van de bonussymbolen).

Extra Bonusspel

Het kaart met kompas is het symbool dat voor het bonusspel kan zorgen. Bij drie of meer kaart met kompas symbolen wordt het bonusspel gestart.

Je stapt nu in de schoenen van een verkoper in de woestijn en het is aan jouw de taak om verschillende items te verzamelen die een cash prijs opleveren. Tijdens het bonusspel worden alle winsten vermenigvuldigd met de lijninzet.

Wat vinden wij van de Dessert Treasure gokkast?

Voor een slot uit 2006 is Dessert Treasure best een leuk spel om te spelen. Je moet het vooral hebben van de hoge uitbetalingspercentage waardoor je regelmatig prijzen wint.

De extra bonusronde is leuk bedacht en kan een mooie beloning opleveren. Als je een liefhebber bent van de oudere Playtech gokkasten dan is Captain’s Treasure ook de moeite waard.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip