Beef Lightning Megaways
5.0/5

Beef Lightning Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Beef Lightning Megaways

Altijd al het boerenleven willen leven? Dan kan op de Beef Lightning Megaways boerderij van Big Time Gaming! Bevind je te midden van alle koeien en geniet van de zon die op je gewassen schijnt. Uiteindelijk verkoopt elke boer zijn gewassen op de veiling om er flink mee te cashen. Hoewel je natuurlijk geen echte boer bent na het spelen van deze Megaways gokkast, is het wel degelijk de bedoeling dat je op de veilig eindigt.  Als dit je lukt, is het simpelweg feest door alle dikke winsten die je kunt pakken.

Hoe speel je Beef Lightning Megaways?

Je waant je dus echt op de boerderij met de Beef Lightning Megaways gokkast. Het slot is afgebeeld in een soort stal, met een stenen onderkant en een houten bovenkant. Links van de slot zie je een rode boerderij, met een gouden haantje als windvaan. Rechts zie je een typische windmolen.

beef lightning megaways slot

De slot zelf bestaat uit 6 verschillende rollen die elk 2 tot 7 symbolen op een rol kunnen weergeven. Dit zorgt voor 117.649 manieren om te winnen. In combinatie met de hoge variantie kan dat flinke prijzen opleveren. Ook het uitbetalingspercentage is met 96,43% meer dan goed te noemen.

Per beurt kun je je eigen inzet kiezen. Dit kan vanaf 20 cent per beurt en tot een maximum van 10 euro. Daarmee is de minimuminzet wel vergelijkbaar met de concurrenten, al blijft de maximuminzet wat achter. Maar goed, wat wil je ook op een machine waar je tot 56.000 keer je inzet kunt winnen! Beef Lightning Megaways kan dus een maximale uitbetaling van 560.000 euro, dik een halve miljoen! Een veel hogere uitbetaling dan met Red Tiger’s Zeus Lighning Power Reels.

Cascades en Wilds

Typisch voor een Megaways slot is de Cascades feature. Hierbij vallen de symbolen die deel maakten van een winnende combinatie van het speelveld af, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe symbolen. Met deze nieuwe symbolen kunnen opnieuw winnende combinaties gelegd worden. Dit gaat net zo lang door, ook met de nieuwe symbolen, tot er geen winnende combinaties meer gemaakt kunnen worden. Zo haal je nog meer speelplezier uit één draai.

winnende combinatie

In het basisspel van Beef Lightning Megaways speel je ook met wilds. Deze kunnen op willekeurige momenten transformeren tot de Wild verdubbelaar feature. Tot maximaal 3 wild symbolen kunnen zich dan tegelijkertijd verdubbelen tot het moment dat ze de rol waarop ze vielen volledig bedekken. Daarmee maak je flink meer kans op een winnende combinatie!

Bonusfunctie van Beef Lightning Megaways

Draai scatters om de bonusfunctie van Beef Lightning Megaways te activeren.  Om volledig in het thema te blijven, dien je drie scatters te draaien die samen het woord ‘MOO’ spellen. Je bent immers op een boerderij. Je krijgt hier twaalf gratis spins voor. Elke scatter die je extra draait leveren vier bonusspins op. De bonusronde bevindt zich echter niet meer op de boerderij, maar op een heuse koeienveiling.

Elke bonusronde start je met 1 koe waarop nog geen biedingen zijn binnen gekomen, maar hier kun je snel verandering in brengen. Dit doe je met bonusmunten die tijdens je spel kunnen vallen. Deze betekenen allerlei verschillende dingen, zoals meer koeien, meer biedingen of extra spins.

Als je geluk hebt, vind je een munt waarmee je kans maakt op de jackpot. Hiervoor moet je edelmetaal vinden. 3 bronzen medailles leveren 500 keer je inzet op. 4 zilveren medailles betekenen een winst van 2.500 keer je inzet. 5 gouden trofeeën betekent de absolute jackpot van 25.000 keer je inzet.

Wanneer je bonus spins op zijn, is de ronde afgelopen. Dan worden je aantal koeien vermenigvuldigd met het aantal biedingen dat je hebt ontvangen.  Dit wordt opgeteld bij het totaal van overige winsten.

Wat is onze beoordeling van Beef Lightning Megaways?

Beef Lightning Megaways is een spel dat zich afspeelt op een boerderij of een koeienveiling; veel origineler wordt het niet. Met Big Time Gaming als ontwikkelaar zit alles ook weer super strak in elkaar. Wij hebben veel plezier beleefd aan het basisspel en aan de bonusfunctie. De theoretische uitbetalingen en de maximale winsten zijn ook meer dan prima te noemen. Een aanrader dus!

Een andere gokkast met een grappig thema dat we je kunnen aanbevelen is Royale With Cheese Megaways van iSoftBet. Hoewel de maximale uitbetaling van dit spel lager is verwachten wij dat je ook hiermee veel speelplezier zult hebben.

Pluspunten
  • Waanzinnig leuk Megaways slot
  • Spaar bonus munten op waarmee je trofeeën kunt winnen (tot 25.000x de inzet)
  • Bonusmunten kunnen tijdens free spins ook retriggers opleveren
  • Win tot maximaal 56.000x de inzet
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten kunnen bespeuren
© Copyright 2023 Gokkasten Stip