Zeus Lightning Power Reels
4.0/5

Zeus Lightning Power Reels


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Zeus Lightning Power Reels

Zeus Lightning Power Reels is een video slot ontwikkeld door Red Tiger Gaming met een ontzettende hoge uitkeringspercentage en een thema gebaseerd op de Griekse mythologie. De rollen kunnen door bliksemschichten verlicht worden zodra Het symbool van Zeus verschijnt waardoor symbolen over een complete rol wordt uitgeklapt.

Red Tiger heeft het thema goed uitgewerkt hoewel het op visueel vlak wel wat beter had gekund. Het spelverloop is in ieder geval goed opgezet met een spannende free spins bonus en symbolen die over de rollen expanderen dankzij de Zeus feature. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 97,73% ontzettend hoog en de variantie is ook aan de hoge kant.

Hoe werkt Zeus Lightning Power Reels?

Wat direct opvalt is het speelveld dat is opgedeeld in zeven rollen met zes rijen en 30 vaste lijnen. Het power reels mechanisme zorgt ervoor dat winnende combinaties via drie of meer aangrenzende symbolen ontstaan.

Zodra je met echt geld gaat gokken kun je spelen met een inzet van 10 eurocent tot maximaal 20 euro per draai. Om winnende combinaties maximaal te benutten heb je zeven symbolen van dezelfde soort nodig.

De premium symbolen bestaan uit vijf verschillende maskers en het gouden masker levert het meeste op. Zeven premium symbolen zijn goed voor een uitbetaling van 300x tot 4500x de inzet. Een lagere waarde is zoals gebruikelijk toegekend aan de kaartsymbolen waarmee je bij zeven stuks van dezelfde soort een uitbetaling van 60x tot 90x de inzet pakt.

Expanding Lightning Feature

Zeus zelf telt als wildsymbool en komt in 1×3 formaat voor en zodra Zeus op de rollen verschijnt wordt de expanding lightning feature geactiveerd. Zeus werpt zijn bliksemschichten op willekeurige symbolen af waarna het symbool zich over de gehele rol zal verspreiden.

Er kunnen meerdere rollen door deze feature beïnvloed worden met de potentie om het gehele speelveld met hetzelfde symbool te vullen. Het mooiste is dat de symbolen een uitbetaling opleveren als ze op dezelfde winlijn staan, zelfs als ze elkaar niet aangrenzen.

De Free Spins Bonus

Om de free spins bonus te bereiken heb je drie scatters nodig waarmee je acht gratis spins verdient. Het leuke is dat je vooraf ook nog gebruik kunt maken van de gamble feature waarmee je 4 tot 20 free spins via het rad bonus kunt pakken afhankelijk of je het geluk aan je zijde hebt.

Je mag maximaal drie keer aan het rad draaien!

Tijdens de free spins bonus worden er twee extra Zeus wilds toegevoegd zodat Zeus met een enkele draai drie keer voor kan komen en dan wordt het heel eenvoudig om het complete speelveld met eenzelfde symbool te vullen.

Tevens kan Zeus een van de bestaande symbolen opwaarderen naar een symbool met een hogere waarde waardoor de uitbetaling flink oploopt.

Wat vinden wij van de Zeus Lightning Power Reels Gokkast?

Waarschijnlijk heeft Red Tiger teveel klachten ontvangen over de Wild Hatter gokkast (review volgt binnenkort) waarbij de RTP een schamele 93,69% bedraagt. De RTP van Zeus Lightning Power Reels is in elk geval opgeschroefd naar een bovengemiddelde 97,73% waardoor je dus regelmatig een uitbetaling kunt verwachten.

Wat het spelverloop betreft is dit zeker een slot om voor geld te spelen. De expanding lightning feature komt regelmatig voor en kan een leuk extraatje opleveren. De bonusronde mag er ook wezen want hiermee maak je drie keer kans op het vallen van Zeus.

De gamble feature is optioneel en kan dus maximaal drie keer gebruikt worden. Probeer anders eerst het gratis demospel waarna je alsnog altijd nog voor geld kunt gokken.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip