Back to Venus
4.0/5

Back to Venus


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Back to Venus

Betsoft is ooit begonnen met het ontwikkelen van traditionele fruitautomaten maar is pas echt bekend geworden toen zij prachtige 3D slots op de markt brachten. Het lijkt erop dat Betsoft met het spel Back to Venus weer terug naar de roots gaat want dit is een van de mooiste 3D gokkasten die zij tot nu toe hebben geproduceerd.

Back to Venus is pas op 23 april 2020 te spelen bij online casino’s maar je kunt op GokkastenStip.nl alvast genieten van het gratis demospel. Dit spel is de langverwachte opvolger van It Came from Venus en  het thema is vrijwel hetzelfde, het betreft vleesetende planten die uit de ruimte komen.

Met een bijzonder aantal bonus features zoals de Prickly Sticky and Respin, Flowering wild Boosts en Sticky Asteroid Wilds is het de moeite waard om dit spel uit te proberen. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 97,07% bijzonder goed en de variantie is laag.

Hoe werkt de Back to Venus 3D Slot?

Het speelveld van de Back to Venus slot is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met 20 actieve lijnen. Voor geld gokken op dit spel kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per draai. Wat de premium basissymbolen betreft is boer Skeeter het meeste waard want vijf stuks leveren een uitbetaling van 15x de inzet op.

De overige symbolen bestaan uit graancirkels, buitenaardse plantjes, een ufo, een stal en een vleesetende plant en zijn goed voor een uitbetaling van 3x tot 6x de inzet bij vijf stuks van dezelfde soort. De kaartsymbolen leveren een stuk minder op, hiermee verdien je bij vijf stuks 1x tot 1,5x de inzet.

als je geen winnende combinatie weet te draaien kan op willekeurige momenten de Pricly Sticky Respin feature geactiveerd worden. Zo blijft een willekeurig symbool op de rollen plakken en krijg je een respin toegekend.

Flowering Wild Boosts en de Asteroid Wilds

Als je niks wint met een spin kan de Flowering Wild Boost feature actief worden. Hiermee worden de symbolen bestoven waardoor de kans op het landen van de Asteroid Wilds een stuk groter wordt.

Asteroid Wilds vervangen alle andere symbolen behalve de raket waarmee je de free spins bonus kunt winnen. De wilds blijven voor twee draaibeurten op de rollen plakken en komen uitsluitend voor op de rollen 2,3,4 en 5.

De gratis spins bonus

Als je drie of meer scatters (raketten) weet te landen ontvang je 10 gratis spins en zijn alle Asteroid Wilds sticky. Weet je meer dan drie scatters te draaien dan ontgrendel je als extra feature multiplier wilds.

Door de wilds kan de bonus behoorlijk lucratief uitpakken want de kans op wilds is veel groter en als je de multiplier ook nog eens kan het hard gaan.

Wat vinden wij van de Back to Venus Gokkast?

Het is goed om te zien dat Betsoft weer de nadruk op het ontwikkelen van 3D slots legt en met het Back to Venus spel is dat goed gelukt. Bovendien zit dit spel volgepropt met extra features waarmee je met elke draai winst kunt pakken.

Wij vonden het spelen van het demospel hartstikke leuk en hebben de free spins bonus meerdere malen bereikt. Je kunt dit spel momenteel gratis op GokkastenStip.nl spelen en als je voor geld wilt gokken moet je even wachten tot 23 april 2020. Optioneel kun je alvast een account aanmaken bij een legaal online goksite om voor geld te spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip