Atlantis Megaways
3.0/5

Atlantis Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Atlantis Megaways

Atlantis Megaways is een online gokkast dat in 2020 door ReelPlay is uitgebracht. Het Atlantis thema is al vaker gebruikt maar voor een megaways slot is het een primeur. ReelPlay gokkasten staan bekend om het Infinity Reels spelmechanisme maar heeft dus ook een licentie van Big Time Gaming waardoor het spellen met het megaways spelmechanisme kan uitbrengen. Op grafisch vlak ziet dit spel er prima uit en of het spelverloop ook goed is kun je verderop in onze review ontdekken.

Wat features aangaat kun je profiteren van cascades aan lijnwinsten dankzij het megaways format. Wat opvalt is dat in plaats van een gratis spins bonusronde ReelPlay ervoor heeft gekozen om een jackpot bonusspel toe te voegen. Gelukkig is er ook nog een wild symbool zodat het iets eenvoudiger wordt om tijdens het basisspel winnende combinaties te landen. In feite is Atlantis Megaways speltechnisch een kloon van Hypernova.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,09% en de variantie is medium. De maximale winst dat je met een enkele draaibeurt kunt behalen is 8.641x de inzet.

Werking van de Atlantis Megaways Gokkast

Het speelvlak van Atlantis Megaways bestaat uit zes rollen met 2 tot 7 symbolen per rol. Er is ook nog een top rol met een enkele rij van vier symbolen. Er zijn maximaal 117.649 manieren om te winnen. Voor geld gokken kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai. Op de achtergrond zien we de onderwater stad Atlantis en de symbolen op de rollen zien we Poseidon, schatkisten, verschillende vissen en de welbekende kaartsymbolen. Winstcombinaties ontstaan zodra je minstens drie gelijke symbolen weet te landen.

atlantis megaways features

Speelkaarten met een beetje zeewier leveren de laagste uitbetaling op. Hiermee pak je bij zes van dezelfde soort 0,5x tot 1x de inzet. Een koraalduivel, zeepaardje, inktvis en dolfijn leveren beduidend meer op. Hiermee pak je een uitbetaling van 1,2x tot 5x de inzet bij zes dezelfde. Poseidon is het meeste waard en kan een uitbetaling van maximaal 100x de inzet opleveren. Bovendien heb je er hier slechts twee van nodig.

Op de top rol is er nog een wild symbool dat alle andere symbolen (op de scatter na) kan vervangen om winstcombinaties aan te vullen.

Jackpot Respins

In plaats van een gratis spins bonusspel heeft ReelPlay een Jackpot Respins feature toegevoegd waarmee je een van vier jackpots kunt winnen. Om deze feature te activeren zul je 6 scatters (schatkisten) moeten landen. Je krijgt dan 3 respins toegekend terwijl alle scatters worden vastgehouden. Als je tijdens de feature een extra scatter weet te landen dan wordt de respins teller weer op 3 gezet.

De bonusronde wordt beëindigd zodra je geen schatkisten meer draait. Aan het einde van de bonus worden alle schatkisten bij elkaar opgeteld en krijg je een cash prijs van 1x tot 100x de inzet of je wint één van de jackpots. De hoogte van de jackpots is als volgt;

  • Mini: 10x de inzet
  • Minor: 50x de inzet
  • Major: 250x de inzet
  • Grand: 2.000x de inzet

De twee kleinste jackpots kunnen tijdens de bonus feature meerdere malen vallen maar de twee grote jackpots kunnen slechts één keer voorkomen.

Wat is onze beoordeling van de Atlantis Megaways Slot?

Het spelverloop van Atlantis Megaways is vrij standaard. Er zijn weinig features en in plaats van een gratis spins bonus is er de jackpot respins feature. De graphics zijn goed en het thema is prima uitgewerkt. Schatkisten vallen regelmatig dus het zal niet heel lang duren om de bonus feature te activeren.

Speel je liever een gokkast met een vergelijkbaar thema maar dan met progressief oplopende jackpots? Wij kunnen je Atlantean Treasures Mega Moolah van Microgaming aanbevelen. Ook Red Tiger heeft een Atlantis gokkast uitgebracht. Probeer eerst het demospel van Atlantis Megaways maar eens. Je kunt dit spel ook direct voor geld spelen, het is terug te vinden onder het kopje van Bet365 gokkasten.

Pluspunten
  • Atlantis thema met het megaways spelmechanisme
  • Jackpot respins feature met kans op een van de vaste jackpot prijzen
  • Bovengemiddelde uitbetalingspercentage
Minpunten
  • Het ontbreekt aan een gratis spins bonusspel
© Copyright 2023 Gokkasten Stip