Atlantean Treasures
3.0/5

Atlantean Treasures


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Atlantean Treasures

De gokkast Atlantean Treasures: Mega Moolah is in opdracht van Microgaming geproduceerd door Neon Valley Studio’s. Nu is dit spel n de basis niet zo bijzonder maar de naam verklapt het al een beetje, dit slot is gekoppeld aan de progressieve jackpot van de Mega Moolah waardoor je met elke spin kans maakt op een miljoenen jackpot.

De Mega Moolah is met het uitbetalen van een bedrag van bijna 19 miljoen euro naast de best betalende jackpot gokkast! Het thema is gebaseerd op de onderwaterwereld van Atlantis en is leuk uitgevoerd.

Het theoretische uitbetalingspercentage ligt wel ver onder de maat met 92.08% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Atlantean Treasures Gokkast?

Het speelveld van Atlantean Treasures bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 10 vaste lijnen. Voor geld spelen kan vanaf 10 eurocent tot 400 euro per spin waardoor dit spel toereikend is voor spelers met een klein en groot budget.

Links van het speelveld zie je de meters met de jackpot standen zodat je precies weet wat de hoogte van alle jackpots is. De symbolen hebben behalve de zevens en bar symbolen alles met de onderwaterwereld Atlantis te maken.

De premium symbolen zijn een paarse en roze vis, blauwe zeven en het BAR symbool waarmee je bij een winnende combinatie van vijf stuks 5x tot 25x de inzet pakt. Een lagere waarde is toegekend aan de symbolen, zeester, zeewier en het paarse zeepaardje waarmee je met vijf dezelfde 2,5x tot 4x de inzet wint.

Expanding wilds met Respins

Wild symbolen vervangen alle andere symbolen behalve die de progressieve jackpot kunnen opleveren. De wilds komen voor op de 2e, 3e en 4e rol en klappen uit over de gehele rol dankzij de expanding wild feature.

Zodra een wild op de rollen verschijnt krijg je na de uitbetaling van de desbetreffende draaibeurt ook nog een respin. De wilds blijven staan terwijl de overige rollen  opnieuw draaien. Je kunt de wild respins maximaal drie keer achter elkaar activeren. Het is een leuke feature dat we herkennen van de befaamde Starburst gokkast van NetEnt.

Hoe kun je de Mega Moolah jackpot winnen?

Als je voor geld aan het gokken bent op de Atlantean Treasures gokkast dan zul je jezelf vast afvragen hoe je de Mega Moolah jackpot kunt winnen. Het doel is om eerst drie progressieve jackpot triggers te landen die alleen op de rollen 2, 3 en 4 verschijnen.

Hoe vaker je dit symbool draait des te hoger de kans dat je aan het rad van fortuin mag draaien. Heb je eenmaal het jackpot spel bereikt dan win je sowieso een van de vier jackpots maar de Mega Jackpot is waar het allemaal om draait.

De vier jackpots zijn als volgt:

  • Mini Jackpot: Een uitbetaling van minstens 10 euro
  • Minor: Een uitbetaling van minstens 100 euro
  • Major: Een uitbetaling van minstens 10.000,00 euro
  • Mega Jackpot: Een uitbetaling van minimaal 10 miljoen euro!

Je krijgt dus een draai aan het rad om te bepalen welke jackpot je wint. Dit is natuurlijk een behoorlijk spannende bonusronde als je die weet te bereiken.

Wat vinden wij van de Atlantean Treasures Slot?

In de basis is dit een leuke gokkast om te spelen maar een minpuntje is dat de uitbetalingspercentage een stuk lager is dan we gewend zijn.

Het mag de pret niet drukken want je maakt kans op een jackpot prijs dat jouw leven voorgoed kan veranderen. Staar jezelf niet blind op de jackpot want de kans is natuurlijk minuscuul dat je die wint.

Je kunt dit spel hier gratis uitproberen en om voor geld te gokken verwijzen wij je graag door naar een betrouwbare goksite met een licentie van de KSA.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip