Atlantis Gold
3.0/5

Atlantis Gold


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Atlantis Gold

Atlantis Gold is een nieuwe gokkast van Touchstone en Stakelogic met een thema over het onderwaterparadijs Atlantis. Geheel uniek is dit thema niet, zo heeft Red Tiger een Atlantis gokkast uitgebracht en heeft ReelPlay Atlantis Megaways geproduceerd. Toch weet Stakelogic er dankzij de features een unieke draai aan te geven. De graphics zijn goed en tijdens het bonusspel verplaatst het scherm zich naar de verzonken stad.

Er zijn een beperkt aantal features waaronder de Super Stake optie waarmee de kans op de free spins bonus wordt verdubbeld. Scatter symbolen tellen als wild zodat ze meehelpen met het vormen van winstcombinaties. De gratis spins bonusronde is waar het om draait. Hiermee wordt het speelveld uitgebreid waardoor er veertig vaste lijnen ontstaan.

Het theoretische uitkeringspercentage is 95,8% en de variantie is hoog. De maximale winst met een enkele draai bedraagt 10.000x de inzet.

Atlantis Gold specificaties

SoftwareTouchstone Games / Stakelogic
Release Datum04/03/2022
RTP95,8%
VariantieHoog
Winlijnen20
Rollen5
Rijen3 (5 tijdens het bonusspel)
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€100
Maximale winst10.000x de inzet

Werking van de Atlantis Gold Gokkast

Atlantis Gold is een 5-reel gokkast met drie rijen en 20 vaste lijnen tijdens het basisspel. Een winstcombinatie vormen kan door minimaal drie gelijke symbolen van links naar rechts op een lijn te landen. Voor geld gokken kan vanaf €0,20 tot maximaal €40 per draai.

atlantis gold gokkast

De uitbetalingen van lijnwinsten zijn bovengemiddeld. Speelkaartsymbolen leveren het minste op. Draai er vijf van voor een uitbetaling van 3,75x tot 5x de inzet. Een perkament, gouden munt en de twee ontdekkingsreizigers zijn meer waard. Hiermee pak je 20x tot 125x de inzet.

Het portaal naar Atlantis telt als wild/scatter en kan dus alle uitbetalende symbolen vervangen om een winstcombinatie te vormen.

Super Stake Feature

Via de Super Stake feature wordt de inzet verdubbeld naar maximaal €40. Je krijgt daar wel wat voor terug. Zo draai je eenvoudiger winnende combinaties en is het twee keer zo gemakkelijk om het bonusspel te bereiken. Ons advies is om de inzet iets te verlagen en de Super Stake te activeren. Aangezien het basisspel weinig extra features heeft is het van belang om zo snel mogelijk het bonusspel te bereiken.

Gratis Spins Bonusronde

De gratis spins bonus van Atlantis Gold bereik je door drie of meer scatters te landen. Met 3, 4 of 5 scatters pak je ook nog een uitbetaling van respectievelijk 2x, 20x of 200x de inzet. Tijdens de bonusronde wordt het speelveld naar de stad verplaatst en uitgebreid. Zodoende speel je nu op een 5×5 raster met 40 lijnen. Je ontvangt in ieder geval 10 gratis spins.

free spins bonus

Elke draai kan nu locked reels opleveren. Twee of meer rollen worden nu aan elkaar vergrendeld zodat er megasymbolen kunnen landen. Als een megasymbool deel uitmaakt van een winstcombinatie dan wordt het naar symbolen in 1×1 formaat afgebrokkeld en ontvang je een uitbetaling. Mocht je tijdens het bonusspel drie scatters landen dan ontvang je 10 extra spins.

Het bonusspel kopen

Gelukkig heeft Stakelogic een bonus buy feature toegevoegd want het basisspel gaat vrij snel vervelen. Voor 100x de inzet ontvang je 10 gratis spins.

Wat vinden wij van de Atlantis Gold Slot?

Atlantis Gold is een vrij eenvoudige videoslot waarbij het voornamelijk om het bonusspel draait. Enkele scatters tellen als wild tijdens het basisspel maar dat is ook alles. Een pluspunt is dat de uitbetalingen van standaard winstcombinaties niet verkeerd zijn.

Als je het bonusspel bereikt (indien mogelijk kopen) dan wordt het best spannend. De locked reels feature valt regelmatig en daarmee kan je een hele mooie uitbetaling pakken. Bovendien is het vrij eenvoudig om extra spins te verdienen.

Een goed alternatief voor dit spel is Golden Catch, een megaways slot van Big Time Gaming. Hierboven kan je het gratis demospel van Atlantis Gold onbeperkt uitproberen. Voor geld spelen kan prima bij BetCity waar je als nieuwe speler van 24 jaar of ouder een free spins bonus kunt claimen.

Pluspunten
  • Mooi uitgevoerd Atlantis thema
  • Bovengemiddelde uitbetaling voor winstcombinaties
  • Een gratis spins bonus met locked reels
  • Winstpotentie van 10.000x de inzet
Minpunten
  • De RTP ligt iets onder het gemiddelde
  • Het ontbreekt aan extra features tijdens het basisspel
© Copyright 2023 Gokkasten Stip