Golden Catch
5.0/5

Golden Catch


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Golden Catch

Recreatievissen is een leuke manier om je vrije tijd te besteden en Big Time Gaming speelt daar met Golden Catch handig op in. We hebben al verschillende reviews van gokkasten met een thema voor visliefhebbers geplaatst. Denk maar eens aan Marlin Catch van Stakelogic of Big Bass Bonanza van Pragmatic Play. Big Time Gaming heeft het vis thema bijzonder goed uitgevoerd zodat je echt het gevoel krijgt dat je aan het vissen bent.

Als hoofd feature wordt er gebruik gemaakt van het Megaways mechanisme. Zo zijn er maximaal 117.649 manieren om te winnen en zorgen winstcombinaties voor cascades. Cascades zorgen ook voor een vis bonus waarmee je extra geldprijzen kunt winnen. Om het compleet te maken is er een free spins bonus dat je via het basisspel kunt bereiken. Optioneel kan je direct de bonusronde kopen of zelfs gebruik maken van de win exchange feature waarover je straks meer kunt ontdekken.

Het theoretische uitkeringspercentage komt met 96,53% ruim boven het gemiddelde uit. De variantie is ontzettend hoog en de maximale winst is maar liefst 31.430x de inzet.

Golden Catch specificaties

SoftwareBig time Gaming
Release Datum18/05/2022
RTP96,53%
VariantieHoog
Winlijnentot 117.649 Megaways
Rollen6
Rijen2 tot 7 per rol
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€15
Maximale winst31.430x de inzet

Werking van de Golden Catch Gokkast

Het speelveld van Golden Catch bestaat uit zes rollen met 2 tot 7 symbolen per rol. Winnen doe je door minstens drie dezelfde symbolen (de paarse vishaak uitgezonderd) van links naar rechts op adjacent reels te landen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €15 per spin. Zoals je gewend bent van megaways slots worden symbolen van winnende combinaties vervangen door nieuwe symbolen.

De welbekende speelkaartsymbolen leveren het minste op. Draai zes van dezelfde soort voor een uitbetaling van 0,25x tot 0,5x de inzet. De verschillende vishaken zijn meer waard want die tellen als premium. Zes vishaken van dezelfde kleur zorgt voor een bedrag van 0,6x tot maximaal 50x de inzet.

Op de watervlakte zie je vier dobbers drijven en af en toe passeert een vissersboot dat bij een dobber stopt. De functionaliteit daarvan beschrijven we hieronder.

Vis Bonus

Zodra je een winstcombinatie hebt gedraaid zorgt dit voor een cascade (kettingsreactie). Met Golden Catch wordt er onderaan nu ook een vis symbool toegevoegd dat van een geldprijs is voorzien. Als er tegelijkertijd een vissersboot langs vaart dan vangt hij de vis en ontvang jij een uitbetaling. Bij winnende cascades verplaatst de vissersboot elke keer een dobber naar links zodat de feature opnieuw geactiveerd kan worden.

De vissersboten zijn ook van een vermenigvuldiger voorzien en als je een gouden boot te pakken hebt pak je direct een x10 multiplier.

Gratis Spins

Met drie golden catch medailles pak je de gratis spins bonus. Je ontvang nu 10 gratis spins en 2 extra voor elke extra scatter. De vissersboten verschijnen nu vaker zijn voorzien van een x1 vermenigvuldiger. Met elke vissersboot stijgt de multiplier met +1. Er is geen limiet ingesteld waardoor je tijdens de laatste spins een torenhoge multiplier kunt hebben.

De vissersboten zorgen er ook voor dat je de vis bonus ontvangt en dat gekoppeld aan een vermenigvuldiger kan een mooie winst opleveren. Oh ja, als je tijdens het bonusspel wederom drie scatters landt ontvang je vier extra spins.

Bonus Buy en Win Exchange

Als je geen zin hebt in het basisspel kan je voor een bedrag van 100x de inzet de bonusronde kopen. Mocht je een prijs winnen van 100x de inzet of meer dan kan je eventueel gebruik maken van de Win Exchange feature. Hiermee kan je de winst omruilen voor 10 gratis spins.

Bij een bedrag tussen de 25x en 100x de inzet kan je een gokje wagen via het bonus rad. De uitkomst bepaalt of je de bonusronde wint of de inzet verspeelt hebt.

Wat vinden wij van de Golden Catch Slot?

wij van GokkastenStip vinden Golden Catch een geweldige gokkast. Tijdens onze testsessie hebben we behoorlijk genoten. Het basisspel is goed te doen en verveelt niet zo snel. De bonusronde is echt geweldig en kan een gigantisch bedrag opleveren.

De winnende cascades in combinatie met het vangen van vissen door de vissersboten is leuk bedacht. Bovendien loopt de vermenigvuldiger alsmaar op waardoor je uiteindelijk echt flink kunt winnen. Ook de optie om direct het bonusspel te kopen of een gokje te wagen met winst is mooi meegenomen. Probeer hier eerst maar eens het gratis demospel en bepaal zelf wat je van dit spel vindt.

Pluspunten
  • Maximaal 117.649 manieren om te winnen
  • Vis bonus tijdens het basisspel
  • Geweldige gratis spins bonus met oplopende multiplier
  • Optie om het bonusspel te kopen
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip