Atlantis
3.0/5

Atlantis


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Atlantis

Met het videoslot  Atlantis ontwikkeld door Red Tiger wordt je meegevoerd naar de mythische onderwaterstad Atlantis om op zoek te gaan naar de verborgen schatten. Hoewel er al volop slots zijn met een onderwater thema zoals NetEnt’s Ocean’s Treasure of Microgaming’s Atlantean Treasures is het Red Tiger Gaming goed gelukt om van een vrij standaard gokkast een leuk spel te maken.

Het thema is prachtig ontworpen met op de achtergrond de verzonken stad Atlantis en op de rollen blokken met sprankelende symbolen die naar beneden komen tuimelen. Wat dat betreft weet Red Tiger je het gevoel te geven dat je een klassieke gokkast speelt maar dan in een modern jasje.

Het theoretische uitbetalingspercentage ligt met 95,77% net onder het gemiddelde maar is gelukkig een stuk hoger vergeleken met het recent uitgebrachte slot The Wild Hatter. De variantie is in ieder geval lekker hoog waardoor een flinke uitbetaling tot de mogelijkheden behoort.

Hoe werkt de Atlantis Video Slot?

Het speelveld van Atlantis is opgedeeld in vijf rollen met vier rijen met 30 vaste lijnen. Voor geld gokken kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 20 euro per draai waardoor dit spel zeer toegankelijk is voor de beginnende speler. Na een winnende combinatie zal er een cascade ontstaan waardoor de winnende symbolen verdwijnen en plaats maken voor nieuwe.

De premium symbolen zijn een verzonken anker, een slakkenschelp, een verrekijker, een gouden beker gevuld met sieraden en de verzonken stad Atlantis. Zodra je vijf dezelfde premium symbolen weet te landen pak je een bedrag vanaf 60 tot en met 150 credits. Uiteraard hebben de kaartsymbolen wederom een lagere waarde, vijf stuks van dezelfde soort zijn goed voor 15 tot en met 36 credits.

Treasure Chest

Als je een slot speelt met schatkist symbolen dan wil je natuurlijk weten welke beloning op je staat te wachten zodra dit symbool valt. Wanneer een schatkist symbool onderaan een rol verschijnt dan wordt de gehele rol wild en krijg je een random multiplier (tot maximaal 5x) toegekend.

Er kan slechts een schatkist per keer verschijnen en als dit symbool niet op de onderste rol verschijnt dan valt het na de volgende draaibeurt een plekje naar beneden.

gold spins bonus

De Gratis Spins Bonus

Zoals bij veel slots draait ook Atlantis om de het behalen van de free spins bonus. Red Tiger noemt dit de Gold Spins feature. Je hebt drie Gold Spin scatters nodig waarmee je 10 gratis spins pakt.

Nu komt het, de wilds uit het basisspel spelen weer een rol maar nu met een ongelimiteerde multiplier. Elke keer als je een wild weet te landen blijft de vermenigvuldiger staan en loopt hoger op zodra je weer een wild draait. Zodoende kan er een maximale winst van 5.000x de inzet worden behaald.

Wat vinden wij van de Atlantis Gokkast?

Tijdens het basisspel is Atlantis niet echt bijzonder behalve dat de wild schatkist feature een leuke beloning kan opleveren. De free spins bonus is echter leuk bedacht en kan een torenhoog bedrag opleveren als je regelmatig wilds weet te landen.

Wij hebben een paar honderd spins gespeeld waarbij we regelmatig winnende combinaties hebben gedraaid en twee maal de Golden Spins bonus hebben bereikt. Gelukkig kun je het demospel hier gratis uitproberen of waag een gokje voor geld bij één van de legale online goksites.

Pluspunten
  • Een wild reel met een multiplier tot maximaal 5x
  • Tijdens free spins kan de vermenigvuldiger ongelimiteerd oplopen
  • Win tot maximaal 5.202x de inzet
Minpunten
  • De maximale inzet is slechts 20 euro
  • Een uitbetalingspercentage dat net onder het gemiddelde ligt
© Copyright 2023 Gokkasten Stip