888 Gold
3.0/5

888 Gold


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » 888 Gold

888 Gold is een van de nieuwe online fruitkasten van Pragmatic Play. Dit spel is speciaal bestemd voor de liefhebbers van traditionele casino gokkasten met drie rollen en vijf lijnen.

Een groot voordeel is de zeer hoge uitbetalingspercentage van 97,52% en de medium tot hoge variantie waardoor de kans op grotere prijzen wat hoger ligt.

De maximale uitbetaling bedraagt 30.000 euro maar dan is het wel nodig om met vijf lijnen te spelen en alle rollen te vullen met rode acht symbolen.

Hoe kun je de 888 Gold gokkast spelen?

Een van de voordelen van het spelen van klassieke fruitkasten met drie rollen is dat het spelen ervan erg eenvoudig is. Dat geldt dus ook voor 888 Gold!

Je kunt zelfstandig het aantal lijnen, de muntwaarde en zodoende de inzethoogte bepalen. De inzetstaffels zijn als volgt;

  • muntwaarde vanaf € 0,01 tot maximaal € 0,50
  • aantal munten per lijn vanaf 1 tot maximaal 10
  • winlijnen vanaf 1 tot 5

Wil je echter kans maken op de hoofdprijs dan is het verstandig om alle lijnen te activeren.

Wat de symbolen betreft draait het voornamelijk om de rode acht, de uitbetalingen staan op de gokkast vermeld maar wij zullen ze hieronder voor je in kaart brengen;

  • 3 keer acht op de eerste lijn is goed voor een uitbetaling van 1.000 munten
  • 3 keer acht op de tweede lijn levert een uitbetaling van 2000 credits op
  • 3 keer acht op de derde lijn zorgt voor 3.000 credits
  • 3 maal acht op lijn vier levert 4.000 munten op
  • 3 maal acht op lijn vijf is goed voor 6.000 munten

Lukt het je om het gehele speelveld vol te krijgen dan pak je dus 15.000 munten en dat maal een maximale inzet van 25 euro levert je een bedrag van 30.000 euro op.

De overige symbolen zijn een stuk minder waard, zo ontvang je een uitbetaling van 200 munten als je drie gouden munten op een lijn krijgt, en een uitbetaling tot 50 voor de overige symbolen. Een enkele bar-symbool zorgt voor acht credits!

Wat vinden wij van de 888 Gold Fruitkast?

De RTP ligt met 97,52% een stuk hoger dan wij gewend zijn en dat maakt het spelen van 888 Gold voor geld de moeite waard. Het spel zelf is eenvoudig maar dat is soms ook leuker dan de moderne videoslots waar je continue bonusrondes krijgt geserveerd.

Het winnen op een gokkast is een kwestie van geluk en bij 888 Gold is het slechts een kwestie van op de Spin knop drukken en zien of het geluk je toelacht.

Als je fan bent van de klassiekers dan is het de moeite waard om ook eens Golden Tiger van iSoftBet en Triple Jokers van Pragmatic Play te proberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip