Golden Tiger
3.0/5

Golden Tiger


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Golden Tiger

Golden Tiger is een fruitkast ontwikkeld door iSoftBet met een Oosters thema in een klassiek jasje. De opzet van deze fruit machine is zeer eenvoudig, links kun je de staffel met uitbetalingen inzien terwijl aan de rechterkant het speelveld in zichtbaar is.

Ondanks dat dit een klassieke fruit machine betreft zijn er toch leuke extraatjes ingebakken waarmee je tot 1.000x de inzet kunt verdienen. Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,95% met een gemiddelde variantie.

Hoe werkt de Golden Tiger Fruitkast?

Zoals  je van de ouderwetse gokkasten gewend bent  heeft dit spel slechts drie rollen, drie rijen en vijf lijnen. Inzetten kan al vanaf 10 eurocent  tot maximaal 10 euro per spin waardoor de fruitkast geschikt is voor de beginnende gokker.

Aan de symbolen op de rollen kun je direct zien dat het ontwerp van Golden Tiger met China te maken heeft. Het premium symbool is de gouden tijger waarmee je bij een winnende combinatie van drie 100x de inzet wint.

De overige tijgers zijn blauw rood en groen en leveren een uitbetaling van 10x tot 50x het ingezette bedrag op. Een gouden schaal en de rode kaart geven je een uitbetaling van 6x en 8x de inzet.

De laagste waarde zijn de gouden munten met een groene, blauwe en rode lint, deze zorgen voor uitbetalingen van 2x tot 4x het ingezette bedrag.

Stacked Reels

Er is nog een feature tijdens de basis waarmee je gewonnen prijzen kunt verdubbelen. Als je op elke rol een stacks met dezelfde symbolen draait ontvang je een dubbele uitbetaling.

Lukt dat met het Golden Tiger symbool dan ontvang je dus 200x het bedrag waarmee je speelt. Dit is trouwens de enige feature tijdens de basis want er is geen wild of scatter aanwezig.

Gouden Tijgers Opsparen voor het Bonusspel

Tijdens het spelen zul elk gedraaide gouden tijger symbool opsparen en dat kun je zien aan de tijgerklauw dat op de het speelveld achterblijft. Zodra je elke positie op de rollen met een tijgerklauw hebt gevuld gaat het bonusspel van start.

Je krijgt nu twee bonuswielen te zien, het wiel aan de linkerkant vertegenwoordigt de symbolen terwijl het wiel aan de rechterkant gevuld is met vermenigvuldigers van 2x tot 10x. Je krijgt slechts één draai aan de wielen maar met een beetje geluk win je de hoofdprijs en ontvang je 1.000x de inzet.

Wat vinden wij van de Golden Tiger Gokkast?

Op zich is Golden Tiger een goed fruitkast om op te spelen maar het is wel jammer dat er geen wild of scatter is. Ergens wordt dat goed gemaakt door de Stacked Reels feature en tijdens het spelen van de demo is het ons ook gelukt om de bonusronde te bereiken.

Speel je liever een classic slot met veel bonus features dan kunnen wij je de Hit it Big gokkast van Elk Studio’s aanraden.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip