Triple Jokers
4.0/5

Triple Jokers


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Triple Jokers

Triple Jokers is een fruitkast ontwikkeld door Pragmatic Play waarbij de jokers zowel als wild tellen en extra bonussen bevatten. Vooral liefhebbers van klassieke fruit machines zullen dit spel graag spelen want met een simpele draai aan de rollen zie je direct of je wat wint of niet.

Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,47% en de variantie is hoog. Je kunt tot maximaal 1000x de inzet winnen wat bij een maximale inzet 50.000 euro kan opleveren.

Hoe werkt de Triple Jokers Gokkast?

Zoals je traditiegetrouw gewend bent van klassieke gokkasten bestaat dit spel slechts uit 3 rollen met 3 rijen en vijf winlijnen. Erg ingewikkeld is het allemaal niet en dat is fijn want moderne slot spelletjes zoals The Shadow Order van Push Gaming kunnen nogal wat concentratie en geduld vergen totdat je het spel begrijpt.

Inzetten voor geld kan al vanaf 5 eurocent tot maximaal 50 euro per draai. De fruitkast symbolen bestaan uit twee verschillende jokers waarvan er een als wild telt.

Winnende combinaties en uitbetalingen

De normale joker kan tot 60x de totale inzet uitbetalen terwijl de wild joker 200x de totale inzet kan uitkeren zodra je een winnende combinatie met drie jokers hebt.

Heb je het geluk dat je drie rollen vol met stacked wilds krijgt dan kun je tot wel 1.000x de totale inzet winnen wat uitkomt op 50.000 euro (bij een maximale inzet).

Er zijn nog drie premium symbolen, dat zijn de BAR, klokken en blauwe zevens waarmee je vanaf 10x tot 40x de inzet kunt winnen. De kaartsymbolen hebben de laagste waarde.

Re-spin untill you Win

Als je een van de rollen vol krijgt met jokers dan worden deze omgetoverd tot wild jokers en wordt de rol vastgehouden. Je kunt nu net zo lang spinnen totdat je een winnende combinatie draait en dat is niet moeilijk met een complete rol aan wilds.

De bonus feature eindigt zodra je lijnwinst pakt en met een beetje geluk vul je het spel met wilds en win je de maximale prijs.

Onze slot beoordeling van Triple Jokers

Als je van de klassieke fruitkasten houd zul je met de Triple Jokers gokkast veel speelplezier beleven. De re-spin feature is hartstikke leuk en kan een behoorlijke prijs opleveren.

Speel anders eerst eens gratis en mocht je voor geld willen spelen dan kunnen wij je adviseren om Bob Casino eens te proberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip