Wolf Gold
4.0/5

Wolf Gold


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wolf Gold

Wolf Gold behoort tot een van de populairste video slots van Pragmatic Play. Dit spel werd al in 2017 uitgebracht en behoorde in 2021 nog steeds tot een van de meest gespeelde gokkasten. Het thema gaat over de wilde weiden van Noord-Amerika waar behalve wolven ook tal van andere wilde dieren huishouden. Op de graphics valt weinig aan te merken en verderop in onze review kun je ontdekken waarom Wolf Gold vandaag de dag nog steeds tot de top video slots behoort.

Tijdens het basisspel zorgen gestapelde symbolen ervoor dat je sneller een winstcombinatie draait. De Money Respin feature zorgt niet alleen voor respins op een nieuw speelveld maar geeft spelers ook de kans om één van de jackpots te winnen. Dan rest nog de spannende gratis spins bonusronde waarbij de middelste rol alleen van megasymbolen wordt voorzien. Deze bonusronde is bloedstollend en kan een hoge uitbetaling opleveren maar het kan ook gebeuren dat je niets wint.

De RTP van Wolf Gold is met 96,01% gemiddeld en de variantie is medium. De maximale uitbetaling is slechts 1.000x de inzet.

Werking van de wolf Gold Gokkast

Wolf Gold is een 5-reel gokkast met drie rijen en 25 vaste lijnen. Een winnende combinatie vormen kan door drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een vaste lijn te landen. Inzetten kan vanaf €0,25 tot maximaal €125 per spin. De symbolen zijn stacked waardoor het vrij eenvoudig is om een winstcombinatie te vormen.

Dee symbolen bestaan uit de niet te missen speelkaarten en een reeks aan wilde dieren. Een winnende combinatie met vijf dezelfde kaartsymbolen zorgt voor een uitbetaling van 2x de inzet. Vijf maal een poema, paard, arend of bizon levert een bedrag van 8x tot 20x de inzet op.

De wolf telt als wild en kan alle andere symbolen vervangen behalve het money symbool (volle maan) en de scatters. Vijf wolven op een lijn zorgen voor een bedrag van 20x de inzet.

Money Respin Feature

Het symbool van een volle maan telt bij Wolf Gold als money symbool en als je er hier zes van weet te draaien wordt de Money Respin feature actief. Nu wordt het scherm aangepast en krijg je drie respins waarbij het de bedoeling is om het speelveld zo compleet mogelijk te vullen met money symbolen. Elk money symbool is gekoppeld aan een geldbedrag en als je tijdens respins een nieuwe money symbool draait wordt de respin teller gereset.

De geldbedragen win je in ieder geval maar je maakt ook kans op een jackpot prijs. Zo is er een mini jackpot van 30x de inzet en een major jackpot van 100x de inzet. Als het lukt om het gehele speelveld met money symbolen te vullen dan win je de Mega jackpot t.w.v 1.000x de inzet. Bovendien ontvang je ook nog een uitbetaling van alle money symbolen bij elkaar opgeteld.

Gratis Spins Bonus

De scatter symbolen komen alleen voor op de rollen 1, 3 en 5. Zodra je drie scatters weet te landen ontvang je vijg gratis spins. Nu worden de middelste drie rollen samengevoegd waardoor er uitsluitend megasymbolen van 3×3 formaat vallen. Zodoende is het dus alleen nodig om een symbool van dezelfde soort op de eerste en laatste rol te landen.

De bonusronde kan behoorlijk lucratief uitpakken maar het komt ook vaak voor dat je helemaal niets wint. Via scatters kun je extra spins verdienen en dat is niet gelimiteerd.

Wat vinden wij van de Wolf Gold Slot?

Wolf Gold behoort niet zomaar voor het zoveelste jaar tot een van de meest gespeelde slots. Waarschijnlijk is het een combinatie van de medium variantie en features dat ervoor zorgt dat je dit spel wilt blijven spelen. Tijdens onze testsessie van Wolf Gold hebben wij het bonusspel bereikt maar helaas geen grote winst weten te pakken. De Money Respin feature leverde wel een mooie uitbetaling op.

Als je een liefhebber bent van slots met een wolven thema dan kunnen wij je Wolf Call van Microgaming of Wolf Hunters van Yggdrasil aanbevelen. Je kunt hier onbeperkt gratis spelen of maak een account aan bij Circus Casino om een gokje voor geld te wagen.

Pluspunten
  • Mooi uitgewerkt thema
  • Money Respin feature dat een jackpot kan opleveren
  • Gratis Spins bonus met megasymbolen op de middelste 3 rollen
Minpunten
  • De bonusronde is een alles of niets spel
© Copyright 2023 Gokkasten Stip