Wolf Hunters
4.0/5

Wolf Hunters


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wolf Hunters

Wolf Hunters is een huiveringwekkende video slot ontwikkeld door Yggdrasil Gaming. Het is eind deze maand Halloween en met dit angstaanjagend spel kun je alvast in de stemming komen.

Deze gokkast is gebaseerd op weerwolven en het is aan de weerwolf jagers om de wolven te verslinden. De uitkeringspercentage bedraagt 96.30% waardoor Wolf Hunters bovengemiddelde uitbetaling kent.

Hoe werkt Wolf Hunters?

In de basis heeft  dit spel vijf reels en 20 lijnen waarmee je prijzen kunt winnen. Er komt echter meer bij kijken door allerlei extra features zoals het opwaarderen van de jagers of een free spins bonus ronde bereiken. Voor geld spelen kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

Wolf Hunters is voorzien van 3 meters dat je in het midden, aan de linkerkant en aan de rechterkant kunt vinden. De meters links en rechts gaat om de wolfjager meters terwijl in het midden je de weerwolf meter ziet.

De symbolen bestaan uit blauwe diamanten, groene klavers, paarse schoppen en rode harten. De overige symbolen bestaan uit een staak om de wolf te doden, een gif mengsel, een valstrik en de weerwolf zelf.

Alle bonussen op een rij

Het reguliere wild symbool vervangt alle andere symbolen en je krijgt een re-spin waarbij de wilds blijven plakken op de rollen. Zodra er een weerwolf symbool verschijnt zal een van de jagers dit symbool aanvallen. Indien een van de jagers wint dan wordt ook dit symbool een wild.

Je kunt op 3 manieren free spins verdienen, dat zijn;

  • Free spins via scatters via de wolven jagers op de reels 1 en 5 waarmee je 10 gratis draaibeurten verdient
  • Tijdens de 10 gratis draaibeurten kun je 3 jager symbolen opsparen waarmee je nog eens 2 free spins ontvangt
  • Zowel links en rechts van het spel zie je rage meters, zodra een van de jagers 100% rage heeft ontvang je 7 free spins

Wat vinden wij van Wolf Hunters?

Wolf Hunters is een slot om te spelen tijdens de donkere dagen van Halloween. Het kan even duren voordat je de gratis spins rondes bereikt maar dan heb je ook wat. Grafisch ziet dit spel van Yggdrasil Gaming er fantastisch uit!

Speel je liever een van de andere Halloween gokkasten? Dan kunnen wij Happy Halloween van Play ‘N Go aanbevelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip