Wolf Call
3.0/5

Wolf Call


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wolf Call

Wolf Call is een gokkast van Spinplay Games dat onder het platform van Microgaming is uitgebracht. Het thema betreft een wolvenroedel dat door de Noord Amerikaanse gebergten trekt. Op visueel vlak is dit spel genieten geblazen, of dat speltechnisch ook zo is kun je ontdekken met onze review.

Spinplay heeft een Power Range feature toegevoegd waarmee je winst vermenigvuldigers kunt verdienen. Tevens kun je diamanten opsparen waarmee je een jackpot met een vaste waarde kunt winnen. Tot slot is er nog een gratis spins bonusronde waarmee power ranges worden uitgebreid. Tijdens het testen van het demospel viel het ons op dat het vrij lang duurt om winnende combinaties te landen maar misschien hadden we een beetje pech.

De standaard RTP waarde is met 96,44% prima. De volatiliteit is medium en met een enkele draai kun je maximaal 10.000x de inzet winnen.

Werking van de Wolf Call Gokkast

Het speelveld van Wolf Call bestaat uit 5 rollen, vier rijen met 1024 ways to win. Er wordt gebruik gemaakt van het Adjacent Reels mechanisme. Zodoende pak je al winst als je dezelfde symbolen van links naar rechts weet te landen, ongeacht van de positie op de rollen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €25 per spin.

Symbolen van speelkaarten hebben zoals gebruikelijk de laagste waarde. Een winnende combinatie van vijf van dezelfde soort is goed voor 1x de inzet. De premium symbolen bestaan uit verschillende dieren zoals adelaars, herten, poema’s, beren en wolven. Vijf premiums is goed voor een uitbetaling van 2,5x tot 10x de inzet.

Het symbool van een diamant telt als wild dat alle reguliere symbolen kan vervangen. Bovendien speelt dit symbool een belangrijke rol om een jackpot prijs te winnen.

Power Range Feature

In het midden van het speelveld zie je een lichtblauwe omlijsting. Dit is de power range en wilds dat je hierin weet te landen worden voorzien van een multiplier. Tijdens het basisspel gaat het om een x2 vermenigvuldiger. Tijdens de bonusronde telt de power range feature op de middelste drie rollen en bedraagt de multiplier x2, x3 of zelfs x5.

Diamanten Meter en Jackpots

Elke keer als je een diamant wild symbool weet te landen wordt het opgespaard. De diamanten meter zie je boven de rollen. zodra de meter gevuld is wordt gaat het jackpot spel van start. Het speelveld wordt nu voorzien van diamanten waarna je een Pick & Click spel kunt spelen. Het is de bedoeling om drie diamanten van dezelfde kleur te selecteren waarna de bijbehorende jackpot wordt uitgekeerd. Het gaat om gele, groene, rode een paarse diamanten. De jackpot prijzen bedragen 20x, 50x, 200x en 500x de inzet.

Gratis spins bonus

Het symbool van een huilende wolf telt als scatter. als je er hier van 3 weet te landen ontvang je 10 gratis spins. Elke extra scatter zorg voor 5 extra spins. De power range feature wordt nu uitgebreid zodat het de middelste drie rollen in beslag neemt. Verder is het bonusspel vergelijkbaar met het basisspel. Waar mogelijk kun je de bonusronde kopen voor een bedrag van 50x de inzet. Je ontvang dan 10 gratis spins.

Wat is onze beoordeling van de Wolf Call Slot?

Het leuke van Wolf Call is dat je tijdens het spelen diamanten opspaart waarmee je een jackpot kunt winnen. De power range feature voegt ook extra winstmogelijkheden toe. Winnende combinaties landen verliep tijdens het testen moeizaam en dan wordt het snel een saaie bedoening. De maximale winstpotentie van 10.000x de inzet is natuurlijk niet verkeerd.

Probeer in ieder geval het demo spel en staat dit spel je niet aan dan kun je altijd nog The Wolf’s Bane van NetEnt of Wolf Hunters van Yggdrasil uitproberen.

Pluspunten
  • Wild multiplier dankzij de power range feature
  • Jackpot spel met vaste jackpot waarden
  • Gratis spins bonusspel met grotere power ranges
Minpunten
  • Het kan lang duren totdat je een mooie winstcombinatie te pakken hebt
© Copyright 2023 Gokkasten Stip