Windy City
3.0/5

Windy City


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Windy City

Het zal je vast zijn opgevallen dat wij nog geen slots van spelprovider Endorphina op de site hebben geplaatst maar daar komt verandering in. De eerste gokkast waar je ook de gratis demo van kunt spelen is Windy City, een slot met een gangster thema waarbij de rollen toepassend in de Amerikaanse stad Chicago zijn geplaatst.

Het is 1930 en hoewel de drooglegging in 1933 afliep was het voor de maffia nog een gouden periode. Kratten met whisky werden op de zwarte markt als zoete broodjes verkocht en gangsters reden rond in prachtige bolides.

Slots met dit thema zijn vaker ontwikkeld denk maar een aan Betsoft’s The Slotfather 2 gokkast en Netent’s Moonshine Riches. De maximale winst dat je kunt behalen met Windy City bedraagt 5.000x de inzet! Het theoretische uitkeringspercentage van Windy City is 96% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Windy City Video Slot?

Het speelvlak is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen en je kunt met 1 tot 10 lijnen spelen.

Voor geld gokken kan door het instellen van het antal lijnen, de muntwaarde en inzetwaarde en kan al vanaf 1 eurocent met een enkele lijn tot maximaal 100 euro met 10 lijnen.

De premium symbolen bestaan uit een houten krat met whisky, de rechterhand van de maffiabaas, de maffiabaas Don en zijn verloofde. De top symbolen leveren een bedrag van 25x tot 500x de inzet op als je vijf van dezelfde soort weet te landen.

Meestal hebben kaartsymbolen een veel lagere waarde maar dat valt bij de Windy City gokkast wel mee, de kaarten A, K, Q, Jen 10 leveren namelijk een bedrag van 10x tot 15x de inzet op bij vijf stuks.

Uitbetalingen van winnende combinaties tellen per winlijn dus als je een speelveld vol met de maffiabaas Don weet te draaien dan win je de maximaal haalbare uitbetaling van 5.000x de inzet.

Bovendien telt Don ook als wildsymbool waardoor dit alle andere symbolen kan vervangen zodra dit tot een winnende combinatie leidt.

De gratis spins bonus

De Lincoln Continental uit 1930 telt als scatter en je hebt er hier drie van nodig waarna je 10 gratis spins ontvangt. Tijdens de free spins bonus heeft de scatter een dubbele functie waardoor dit symbool ook als wild kan tellen.

Je kunt meer spins verdienen door opnieuw drie scatters te draaien. Verder is de bonus een beetje rechttoe rechtaan en zijn er geen andere spannende features te ontdekken.

De Rizk Game Feature

Elke keer als je een winnende combinatie weet te landen kun je het rizk game spelen. Het kaartspel kun je links onderaan activeren door op de rode speelkaarten te klikken.

Het is met dit bonusspel een kwestie van een hogere kaart selecteren dan de hand van de dealer.

Je kunt maximaal 10 keer dit bonusspel spelen maar wees voorzichtig want je hoeft maar een enkele keer te verliezen om de complete winst te verspelen.

Zodra je op de gamble knop klikt kun je eerst zien welke kaart de dealer heeft en als dat bijvoorbeeld een Aas is druk je gewoon weer op de spin knop om de bonus te verlaten.

Wat vinden wij van de Windy City Gokkast?

Het ontwerp van de Windy City gokkast is geweldig en het kan een verademing zijn om weer eens een video slot te spelen zonder al teveel poespas. Dit spel is niet ingewikkeld en je hoeft geen wiskundige berekeningen te maken om de uitbetaling te berekenen zoals bij de 3D gokkast Jolly Dicers.

De uitbetalingen tijdens het basisspel zijn bovengemiddeld en hoewel de free spins bonus geen bijzondere features heeft is er wel een extra wild waardoor je meer winstkans maakt. Kortom, een geschikte gokkast voor zowel gevorderde als beginnende spelers.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip