Moonshine Riches
4.0/5

Moonshine Riches


Home » Moonshine Riches

Moonshine Riches is een NetEnt video slot met een stripverhaal thema gebaseerd op de drooglegging in Amerika met zelfgestookte drank en gangsters. Dit spel is momenteel exclusief te spelen bij alle Betsson Casino’s. Moonshine Riches kan voor geld gespeeld worden vanaf 9 eurocent tot maximaal 45 euro per spin.

Deze gokkast heeft vijf rollen, drie rijen en slechts negen lijnen. Toch heeft NetEnt een aantal interessante feature toegevoegd waardoor dit spel het spelen waard is. Het thema doet een beetje denken aan NetEnt’s Jack Hammer 2 gokkast.

Dit spel is tijdelijk offline, zodra Moonshine Riches weer beschikbaar is zul je hier een link naar het demospel vinden!

Hoe kun je Moonshine Riches het beste spelen?

Zodra je begint te spelen zal het je opvallen dat zowel het thema als het achtergrond deuntje met een jazz club te maken hebben. Aan weerszijden van de rollen zie je silhouetten van een dame en heer die van het optreden aan het genieten zijn. De symbolen hebben met de drooglegging en de jazz club te maken. De best betalende symbolen zijn die van de gangster met een sigaar en de dame met een sigaret.

Aan bonus features is er geen gebrek, er is een wild symbool dat alle andere symbolen vervangt en voorkomt op de rollen 2, 3 en 4.

Tevens tellen de Moonshine bonus symbolen ook als wild en deze vallen uitsluitend op de 1e en 5e rol. Je kunt hiermee de Ricochet Reward bonusronde behalen.

Ricochet Reward Bonus spelen

De Ricochet Reward bonus wordt geactiveerd zodra je twee moonshine bonus symbolen krijgt op de 1e en 5e rol. De twee bonus symbolen dienen wel op verschillende rijen te vallen want als deze op eenzelfde rij vallen wordt de hoofdbonus Territory Takeover Spins actief. 

Tijdens de Ricochet Bonus zal een van de bonussymbolen een complete rij vullen met eenzelfde symbool, behalve het moonshine bonus en het wild symbool. Het beste is dat de rij aan symbolen wordt gevuld met het symbool van een hoge uitbetaling.

Territory Takeover Spins

Zodra de twee Moonshine bonus symbolen op eenzelfde rij vallen kun je de Territory Takeover Spins bonus spelen. Je ontvangt vijf gratis spins die op een winlijn gespeeld worden. De winlijn keert winsten uit van winnende combinaties die heen en weer tellen.

Je begint de speelronde met een 1x vermenigvuldiger maar na elke gratis spin wordt dit met 1x verhoogd. Elke wild symbool dat valt tijdens Territory Takeover Spins blijft plakken tot het einde van de speelbonus en je krijgt ook nog eens een extra gratis spin. Je kunt hiermee grote winsten behalen!

Bootlegger’s Bounty Bonus

Behaal je tijdens de Territory Takeover Spins geen winst dan krijg je een tweede kans met de Bootlegger’s Bounty. Je kunt hiermee je imperium uitbreiden door op gebouwen te klikken. Dit ‘Pick and Click’ spel kan je een winst van 10x tot maximaal 75x de lijninzet opleveren.

Als je dit spel een topper vindt dan is het de moeite waard om Narcos van NetEnt eens uit te proberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip