Wild Trigger
3.0/5

Wild Trigger


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wild Trigger

Met Wild Trigger neemt Play ‘N Go ons weer mee naar het wilde westen. Hoewel het thema een beetje generiek is heeft Play ‘N Go er op visueel vlak toch iets mooie van weten te maken. Op de achtergrond zien we een cowboydorp terwijl op de rollen symbolen in western stijl voorbij draaien. De legendarische Clint McGraw en Dotie Fields hebben zojuist een bankoverval gepleegd slechts één van hun zal er met de buit ervan doorgaan. Wat opvalt is dat je met slechts twee eurocent per draai kan spelen.

Het draait allemaal om de twee uitklappende wildsymbolen die op de eerste en laatste rol landen. De wilds vertegenwoordigen Clint en Dotie en als je ze tegelijkertijd weet te landen ga je door naar de gratis spins bonusronde. Met een enkele wild pak je de Walk Down respins en krijg je te maken met het pays both ways spelmechanisme. Op zich leuke features maar of het wat oplevert kan je verderop in onze review ontdekken.

De standaard RTP is met 96,2% best redelijk. De variantie is medium waardoor je regelmatig wat wint. De maximale uitbetaling is met 2.000x de inzet vrij karig.

Wild Trigger Specificaties

SoftwarePlay ‘N Go
Release Datum02/06/2022
RTP96,20%
VariantieMedium
Winlijnen20
Rollen5
Rijen4
Minimale inzet€0,02
Maximale inzet€100
Maximale winst2.000x de inzet

Werking van de Wild Trigger Gokkast

Het speelveld van Wild Trigger bestaat uit vijf rollen, vier rijen en 20 vaste lijnen. Je pakt een uitbetaling zodra je minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts weet te landen of pay both ways als je een wildsymbool landt. Inzetten kan al vanaf €0,02 tot maximaal €100 per draai. Zodoende is dit spel uitermate geschikt voor spelers met een kleiner budget.

De speelkaarten in western stijl zorgen voor een redelijke uitbetaling. Vijf van dezelfde soort levert een bedrag van 5x tot 7,5x de inzet op. Een fles tequila, cowboylaarzen met hoed, revolvers, dynamiet en juten geldzakken tellen als premiums. Hiermee pak je maximaal 12,5x tot 50x de inzet.

Er zijn twee uitklappende wilds die een gehele rol in beslag nemen en alle andere symbolen vervangen om winstcombinaties te vormen. Op de eerste rol zien we op het wildsymbool Clint McGraw afgebeeld terwijl het wildsymbool op de vijfde rol Dotie Flint vertegenwoordigt. De wilds kunnen extra features zoals we hieronder hebben omschreven activeren.

Walkdown Respin

De twee bandieten tellen als wilds en als je één wildsymbool landt dan wordt de Walkdown Respin feature geactiveerd. Het wildsymbool wordt vastgehouden en je krijgt een respin. Als bijkomend voordeel is nu ook het pay both ways mechanisme actief zodat winstcombinaties van links naar rechts en andersom worden uitgekeerd.

Wild Trigger Bonus Spins

Als het lukt om twee wilds te landen dan ontvang je 10 gratis spins. Beide wildsymbolen worden vastgehouden waardoor het landen van winstcombinaties zeer eenvoudig is. Ook hier kunnen winnende combinaties vanaf links en rechts worden gevormd.

Aangezien er geen scatters zijn en de twee wilds al in het spel zijn opgenomen kan je helaas geen extra spins verdienen.

Wat vinden wij van de Wild Trigger Slot?

Wild Trigger is een generieke Play ‘N Go gokkast met een vrij lage maximale uitbetaling. Het is een prima gokkast voor spelers die graag eenvoudige slots spelen. De walkdown respin feature valt regelmatig maar het kan een tijdje duren totdat je het bonusspel bereikt. Verwacht dus niet de actie zoals je van Money Train 2 van Relax Gaming want dit spel komt meer in de buurt van The Great Stick Up van Pragmatic Play.

Het grootste voordeel is de medium variantie gekoppeld aan een lage inzetstaffel zodat dit spel ook toegankelijk is voor spelers die niet al te hoog in willen zetten. Gelukkig kan je op GokkastenStip eerst onbeperkt het demospel uitproberen alvorens je voor geld gaat gokken.

Pluspunten
  • Uitklappende wilds
  • Respin bonus waarmee het wildsymbool wordt vastgehouden
  • Gratis Spins bonusspel met twee uitgeklapte wilds
Minpunten
  • De maximale uitbetaling had hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip