The Great Stick-up
3.0/5

The Great Stick-up


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » The Great Stick-up

Er is een grote overval gepleegd en het is nu aan de detective om deze misdaad op te lossen. The Great Stick-up is een nieuwe gokkast van Pragmatic Play waarbij de detective jou als speler nodig heeft om tijdens de bonusronde de overvallers achter slot en grendel te krijgen. Het thema is goed uitgevoerd maar je krijgt af en toe wel het idee dat je meer met een slot uit het wilde westen te maken hebt. Of de features goed zijn kun je verderop in onze review ontdekken.

Het basisspel is een beetje karig maar gelukkig helpen de wildsymbolen om sneller winstcombinaties te vormen. Als je de bonusronde weet te bereiken worden er sticky mysteriesymbolen toegevoegd. Via overlay symbolen is het mogelijk om de mysteriesymbolen verder op te waarderen. Als je een mysteriesymbool hebt opgewaardeerd ontvang je ook nog een extra spin.

De standaard RTP is 96,30% maar let altijd even op want Pragmatic Play gebruikt een variabele staffel. Aangesloten goksites kunnen dus zelf bepalen welke staffel zij hanteren. De volatiliteit is hoog en de maximale uitbetaling is 5.000x de inzet. Hierboven kan je direct het demospel uitproberen of maak een account aan bij BetCity Casino om een gokje voor geld te wagen.

The Great Stick-up specificaties

SoftwarePragmatic Play
Release Datum19/05/2022
RTP96,30%
VariantieHoog
Winlijnen20
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€100
Maximale winst5.000x de inzet

Werking van de The Great Stick-up Gokkast

The Great Stick-up heeft een speelveld met vijf rollen, drie rijen en 20 vaste lijnen. Een winnende combinatie wordt gevormd zodra je drie of meer dezelfde symbolen vanaf uiterst links op een van de vaste lijnen weet te landen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per spin.

De symbolen op de rollen vertegenwoordigen voornamelijk attributen dat de detective nodig heeft om de misdaad op te lossen. Symbolen met een lage waarde zijn een rookpijp, vergroot glas, detectivehoed, handboeien, perkament en een stapel met geld. Draai hier vijf van dezelfde soort van voor een uitbetaling van 1x tot 5x de inzet.

Een revolver en vier overvallers tellen als premiums. Hiermee pak je een geldbedrag van 10x tot 50x voor vijf van dezelfde soort. De detective zelf telt als wild dat alle uitbetalende symbolen kan vervangen om een winstcombinatie te vormen. Vijf wilds op een lijn hebben een waarde van 75x de inzet. Helaas heeft het basisspel geen extra features.

Gratis Spins Bonusspel

Het zwaailicht telt als scatter en je hebt er minstens drie van nodig om de gratis spins bonus te ontgrendelen. Bovendien ontvang je ook nog een uitbetaling van 2x tot 100x de inzet afhankelijk van het aantal scatters dat je hebt gedraaid. Eenmaal in het bonusspel ontvang je 7 gratis spins. Nu worden er dus mysteriesymbolen aan het speelveld toegevoegd en als je die weet te landen blijven ze tot het einde van het bonusspel op de rollen plakken.

De sticky mysteriesymbolen onthullen na elke draai ook een symbool dat progressief opgewaardeerd kan worden. De opwaardering vindt plaatst zodra je twee overlay scatters met hetzelfde symbool draait. Deze feature start altijd met het symbool met de laagste waarde en kan oplopen tot het hoogst uitbetalende symbool. Zodra je een symbool hebt opgewaardeerd ontvang je ook nog een extra spin. Het op te waarderen symbool wordt altijd rechts van het speelveld weergegeven.

Er is helaas geen bonus buy optie. Je kunt het bonusspel dus alleen bereiken door minimaal drie scatters te landen.

Wat vinden wij van de The Great Stick-up Slot?

Aan de uitvoering van het thema van The Great Stick-up valt er weinig op aan te merken. Wat ons tegenviel tijdens onze testsessie was hoe snel het basisspel gaat vervelen. Je bent compleet afhankelijk van het landen van drie scatters en als dat niet lukt ben je vrij snel uitgespeeld. Helaas duurt het ook vrij lang om de bonusronde te bereiken. Het toevoegen van een bonus buy optie had geholpen hoewel wij vermoeden dat legale goksites hier binnenkort van afzien.

Eenmaal in het bonusspel belandt wordt het gelukkig snel beter. Verwacht echter geen torenhoge winsten want daarvoor heb je ontzettend veel geluk nodig met het opwaarderen van symbolen. Speel je liever een gokkast met meer features en een hogere maximale uitbetaling? Wij kunnen je El Paso Gunfight van NoLimit City aanbevelen.

Pluspunten
  • Standaard RTP van 96,30%
  • Wild symbolen om winstcombinaties sneller te vormen
  • Een gratis spins bonusspel waarmee je symbolen kunt opwaarderen
Minpunten
  • Het basisspel verveelt snel
  • Er is geen bonus buy optie
© Copyright 2023 Gokkasten Stip