Wild Neon
4.0/5

Wild Neon


Home » Wild Neon

Wild Neon is een fruitkast van Push Gaming in retrostijl met neon verlichte symbolen. Dit is een kruising tussen een videoslot en fruit slot met linking wilds en de mogelijkheid om je eigen bonus op te bouwen.

De Vegas strip gevuld met hotels, casino’s en nachtclubs vormen de  achtergrond van dit slot. Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,53% meer dan goed en de variantie is medium.

Helaas is er momenteel geen demo spel beschikbaar!

Hoe werkt de Wild Neon slot?

Het spel bestaat uit een speelveld met vijf rollen, drie rijen en 25 heeft vaste lijnen. Voor geld spelen kan vanaf 25 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

De symbolen op de rollen bestaan uit neon verlichte fruitsymbolen, een wild, diamant, ster en kaartsymbolen. Het wild en diamant symbool zijn het meeste waard, vijf op een rij levert je 20x de inzet op.

De zevens en klokken zijn goed voor 16x de inzet als je er vijf van hebt en de kers en citroen leveren je 12x de inzet op. De laagste waarden zijn toegekend aan de kaartsymbolen en ster. Hiermee pak je vanaf 3x tot 4x de inzet mee.

Linking Wilds Feature

Wanneer je twee of meer wildsymbolen draait worden de tussenliggende symbolen ook wild zodat alle wilds aan elkaar gekoppeld worden.

Dit kan een behoorlijke lijnwinst opleveren vooral als je een wild op de eerst en vijfde rol krijgt want dan worden alle symbolen ertussen ook wild. Je kunt voordat de free spins bonus begint via een pick en click spel twee extra wilds selecteren.

De free spins bonus

Het is bij Wild Neon echt om het bonusspel te doen want hier kan de winst bijzonder hoog oplopen. Zodra je drie scattered bonus symbolen weet te draaien ontvang je standaard vijf gratis draaibeurten.

Je krijgt nu eerst een paneel met zes vraagtekens te zien die je aan kunt klikken. Achter elke vraagteken schuilt een bonus of de start free spins optie, de opties zijn als volgt:

  • Een 2x multiplier dat wordt toegepast op alle winnende combinaties tijdens free spins
  • 5 extra free spins
  • Cash prijzen
  • Extra linking wilds

Je kunt tot maximaal 5 extra wilds krijgen maar met een beetje pech klik je direct op de start free spins optie.

Wat vinden wij van de Wild Neon Gokkast?

De linking wilds feature maakt Wild Neon leuk in de basis maar vooral tijdens de bonus. Het pick and click mechanisme waarmee je extra bonus features kunt verdienen is ook hartstikke leuk bedacht.

Push Gaming begint nu toch wel een beetje onze favoriete software ontwikkelaar te worden want zij hebben dit jaar aangetoond dat zij top slots produceren. Probeer ook andere gokkasten van deze provider zoals Wizard Shop en The Shadow Order.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip