Grand Slam Deluxe
4.0/5

Grand Slam Deluxe


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Grand Slam Deluxe

Grand Slam Deluxe

Stakelogic is goed bezig de laatste maanden want zij hebben ontzettend veel klassieke gokkasten uitgebracht zoals de Grand Slam Deluxe variant dat net als de Joker 4 Wild en de Nudge Runner gekoppeld is aan een mystery jackpot. De jackpot stand loopt op tot maximaal 5.000 euro.

Doordat er meerdere gokkasten zijn gekoppeld aan de jackpot valt deze regelmatig.

Grand Slam Deluxe heeft vijf rollen, drie rijen met negen vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,5% maar wordt hoger zodra je de Super Bet functie gebruikt.

Hoe speel je de Grand Slam Deluxe Gokkast?

De Grand Slam Deluxe fruitkast lijkt op de traditionele fruitkasten waarop je vroeger bij de afhaal chinees of snackbar kon spelen. De fruitsymbolen bestaan uit kersen, sinaasappels, citroenen, pruimen, aardbeien, een klavertje vier, een tros druiven, meloenen en een gouden bel.

grand slam deluxe slot

Het symbool met de hoogste uitbetaling is de gouden bel waarmee je tot 200x de totale inzet kunt winnen. De blauwe ster telt als wild symbool en vervangt alle andere symbolen behalve het Grand Slam logo. Ons advies is om de Super Bet functie te activeren want dan is het Grand Slam mystery volledig actief.

Super Stake

Wij waren verblijd verrast toen we deze gokkast weer een speelden. Opeens was de Super Stake optie toegevoegd! Via de Super Stake speel je met een dubbele inzet maar kan je genieten van extra bonus features waardoor je hogere uitbetalingen kunt winnen.

Het is een spelmechanisme dat voorheen alleen op de videoslots van Stakelogic beschikbaar was maar nu dus ook op de classic slots. Of de Super Stake optie ook beschikbaar is bij de legale online casino’s is ons nog onduidelijk.

Grand Slam Mystery en Jackpot

De mystery wins maken de Grand Slam Deluxe een gokkast om te spelen want daarmee kun je tot 20x de totale inzet winnen. Afhankelijk van het aantal GS symbolen ontvang je ook nog een vermenigvuldiger, de staffel is hieronder te zien’

  • 3 Grand slam symbolen: een vermenigvuldiger van 2x
  • 4 Grand slam symbolen: een vermenigvuldiger van 3x
  • 3 Grand slam symbolen: een vermenigvuldiger van 4x

Als het lukt om vijf GS symbolen na een draaibeurt te krijgen dan kun je tot maximaal 40x de inzet winnen!

De progressieve jackpot is linksboven te zien en de jackpot kan op elk moment vallen tijdens het spel. Het maakt niet uit of je met of zonder de Superbet optie speelt want de jackpot kan op elk willekeurig moment vallen.

Wat vinden wij van de Grand Slam Deluxe Gokkast?

Bij het testen van deze fruitkast hebben wij spannende momenten mogen beleven. Je wint met de Superbet optie al een mysteryprijs zodra er 1 GS symbool wordt gedraaid en dat komt regelmatig voor. Er is ook altijd een kans aanwezig dat de progressieve jackpot valt en dat stimuleert om verder te spelen.

Qua traditionele fruit machines is Stakelogic echt een top ontwikkelaar en dat is te zien want het voelt alsof je achter de gokkast staat tijdens het spelen.

Als we deze kast een cijfer moeten geven is dat een dikke 8 uit 10 punten.

Pluspunten
  • Kans op een mystery jackpot
  • Ontgrendel features met de Super Stake optie
  • Verhoogde RTP met Super stake
Minpunten
  • Het standaard uitbetalingspercentage mag iets hoger
© Copyright 2023 Gokkasten Stip