The Best Witch

The Best Witch


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » The Best Witch

Bij dit betoverend mooi spel is het aan jouw om te beslissen wie er met de titel ‘The Best Witch‘ vandoor mag gaan en daarbij ontvang je nog een beloning ook. Het is wel inmiddels een wat oudere slot van iSoftBet want dit spel werd rond 2013 uitgebracht.

Zodra je dit iSoftBet slot gaat spelen kun je het ultieme gevecht tussen twee heksen aanschouwen. Voordat de strijd van start gaat kun je een rode of blauwe heks selecteren die je reis zal begeleiden en de strijd met de andere heks voor je aan zal gaan en tijdens bonusrondes extra kaarten kan opleveren.

Het theoretische uitkeringspercentage is 95,01% en de variantie is medium.

Hoe werkt the Best Witch 3D Video Slot?

Het spel betreft een vijftien lijn tellende video slot met een wild, scatter en bonus symbool. De wild vervangt alle andere symbolen behalve de scatter en bonus en de winst met de wild wordt standaard vermenigvuldigd met de lijninzet. De premium symbolen bestaan uit een ring, kaarsen met een heksenboek, een heksenketel, een voodoo poppetje, een spiegel en een hand. De kaartsymbolen hebben een lagere waarde.

the best witch slot

Twee of meer scatters zorgen ervoor dat het gevecht tussen de twee heksen van start gaat. De kleur die je voordat het spel van start gaat hebt gekozen speelt hier een belangrijke rol. De winnende heks transformeert de scatters naar een sticky-wild en ieder wildsymbool blijft een willekeurig aantal spins staan.

Het aantal spins dat je wint is afhankelijk van het aantal scatters, de staffel is als volgt;

  • 2 bonus symbolen zorgen voor 5 gratis spins en een 2x je inzet als de heks verliest. Wint de heks? Je pakt dan 15 spins en 10x de inzet.
  • Dit gaat in feite door tot het maximale van 5 bonus symbolen. Hiermee pak je bij verlies 20 free spins en 30x de winst. Wint de heks dan win je 30 free spins en 150x de inzet.

Pick en Click Bonus

Dan rest nog de bonusronde dat bij 3 of meer bonussymbolen van start gaat. Hier is het de bedoeling om tarotkaarten te trekken waarmee je prijzen zult winnen en kaarten met dezelfde kleur verhogen de winst. Je krijgt vijf keuzes en elke gekozen kaart kan extra keuzes activeren.

Wat vinden wij van dit spel?

Op zich is het thema leuk uitgewerkt en zijn de features goed bedacht. Een grote minpunt is de lage RTP waarmee je te maken krijgt. Toch is dit spel de moeite waard, zeker aangezien je hier het gratis demospel kunt spelen. Een ander spel met een vergelijkbaar thema dat wij je kunnen aanbevelen is Sisters of Oz Jackpots dat door Triple Edge Studio’s in opdracht van Microgaming is ontworpen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip