Sisters of Oz Jackpots
4.0/5

Sisters of Oz Jackpots


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Sisters of Oz Jackpots

Sisters of Oz Jackpots is een gokkast dat is geproduceerd door Triple Edge Studio’s in opdracht van Microgaming. Triple Edge zul je vast herkennen van Aboslootly Mad Mega Moolah en de Book of Oz gokkast. Helaas is Sisters of Oz niet aangesloten aan de Mega Moolah jackpot maar met een vaste jackpot van 10.000x de inzet kun je alsnog een kwart miljoen euro winnen.

Het thema is losjes gebaseerd op The Wizard of Oz met de vier heksen, de twee goede heksen uit het Noorden en Zuiden en de slechte heksen uit het Westen en Oosten.

Behalve kans op het winnen van één van de jackpots komen de heksen in verschillende symbool formaten voor.

Het theoretische uitkeringspercentage is 95,83% en de variantie is medium.

De Sisters of Oz Jackpots Gokkast in de Basis

Het speelveld van Sister of Oz bestaat uit vijf rollen, vier rijen met twintig vaste lijnen. Het Wizard of Oz thema is direct herkenbaar aan de ‘Yellow Brick Road’.

Op visueel vlak ziet dit spel er precies hetzelfde uit als de Wow Pot variant waarmee je een miljoenen jackpot kunt winnen maar het voordeel van deze jackpots versie is dat de kans op een jackpot vele malen hoger ligt.

sisters of oz jackpots

Voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 25 euro per draai. De premium symbolen bestaan uit de vier heksen oftwel de ‘Sisters of Oz’. Als het lukt om vijf dezelfde heksen te landen dan pak je een bedrag van 2x tot 18x de inzet.

De heksen kunnen in blokformaat vallen van 1×2, 2×3 en zelfs 3×4 waardoor de kans op winst aanzienlijk stijgt.

Een vijftal toverdrankjes hebben een lagere waarde, draai er hier vijf van voor een winst van 02,x tot 1,5x de inzet.

Het Book of Oz symbool telt als wild en scatter (zodra je er minstens drie van hebt). Dit symbool vervangt alle andere symbolen of levert de free spins bonus op.

De Free Spins Bonus

Zodra je drie of meer Book of Oz symbolen draait ontgrendel je de free spins bonusronde. Het aantal spins dat je krijgt is afhankelijk van het aantal scatters, de staffel is als volgt;

 • 3x Book of Oz: 5 gratis spins
 • 4x Book of Oz: 7 gratis spins
 • 5x Book of Oz: 10 gratis spins

Tijdens de bonus profiteer je met elke free spin van de Jumbo Blocks die de middelste drie rollen in beslag nemen.

Scatters en Jackpot symbolen komen uitsluitend op de eerste en vijfde rol voor en via scatters kun je drie extra spins verdienen, over de jackpots kun je hieronder meer ontdekken.

Alle winstcombinaties worden tijdens de free spins bonus verdubbeld.

features

Hoe win je een Jackpot prijs?

Als je tijdens de bonusronde Jackpot Wheel symbolen op de eerste en vijfde rol draait dan ontvang je één spin op het jackpot rad.

Er zijn vier jackpots met vaste waarden;

 • Mini Jackpot: 15x de inzet
 • Minor Jackpot: 50x de inzet
 • Major Jackpot: 100x de inzet
 • Mega Jackpot: 10.000x de inzet

De jackpots lopen dus niet progressief op zodat de maximaal te behalen winst met de Mega Jackpot 10.000x de inzet bedraagt.

Wat vinden wij van de Sisters of Oz Jackpots Slot?

Triple Edge Studios heeft er op grafisch vlak van Sisters of Oz Jackpots een prachtig slot weten te produceren. Wat game play betreft valt er in de basis ook voldoende te beleven dankzij de verschillende formaten van de heks symbolen.

De free spins bonus kan spannend zijn als je hiermee het jackpot spel kunt ontgrendelen want daar draait het voornamelijk om. Lukt het niet om de jackpot bonus te bereiken dan kun je alsnog profiteren van verdubbelde lijnwinsten.

Pluspunten
 • Symbolen kunnen in 3x4 formaat vallen
 • Scatters en wilds worden gecombineerd
 • Maximale winstpotentie van 10.000x de inzet
Minpunten
 • Geen unieke features, we hebben het allemaal eerder gezien
 • Het uitbetalingspercentage is iets onder het gemiddelde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip